Az Így jártam apátokkal stábja

Megjelent az Így jártam apátokkal első előzetese

„Ez a története annak, hogyan ismertem meg apátokat” — hangzott el végre az ikonikus mondat Kim Cattrall Sophie-jának szájából. Az így jártam anyátokkal széria spinoffjaként megjelenő sorozat első előzetesében szemügyre vehetjük a karaktereket, kicsit belekóstolhattunk a jellemükbe, így pedig sejthetjük, hogy milyen stílusú részekre is számíthatunk.


"A közeljövőben Sophie (akinek fiatalkori énjét Hillary Duff alakítja) elmeséli fiának, hogyan találkozott az apjával. A történet visszavisz minket 2021-be, ahol Sophie és szűk baráti társasága éppen azon van, hogy kitalálják, kik ők, mit akarnak az élettől, és hogyan legyenek szerelmesek a társkereső appok és a korlátlan lehetőségek korában"

— olvashattuk a kiadott sajtóközleményt a Vulture cikkében.

A formula már korábban látható volt az eredeti Így jártam anyátokkalban, viszont a friss társaság új kalandokat, történeteket és rengeteg nevetést ígér. Az utóbbi időben hírbe került, hogy Duff újraindítja a Lizzie McGuire című sorozatát a Disney-vel, de ezt az ötletet nézeteltérések miatt elvetették. A színésznő nyilatkozatából kiderül, hogy megtisztelőnek tartja, hogy eljátszhatja Sophie szerepét az új sorozatban, és izgul is miatta.

Ez nem csoda, hiszen az Így jártam anyátokkal közkedvelt szituációs komédiaként írta be magát a filmtörténelembe. Hillary Duff és Kim Cattrall mellett fel fog még tűnni Francia Raisa , Suraj Sharma , Tien Tran Ellen és Chris Lowell, akiknek szerepéről egy korábbi cikkünkben meséltünk.

A 10 részes évadot január tizennyolcadikától lehet megtekinteni a Hulu oldalán.