Az így jártam apátokkal stábja

Már forog az Így jártam apátokkal – itt az első kép a forgatásról!

Azt még nem tudni pontosan, mikor debütál a az Így jártam anyátokkal testvérsorozata, az Így jártam apátokkal, viszont egyre több infó és kép érkezik a forgatásról, ahol Hillary Duff alakítja a főszereplő anyát.Az Így jártam anyátokkal 2005-től volt adásban, és egyből a szitkomrajongók egyik nagy kedvencévé vált. Rengeteg újítással gazdagították a műfajt, amiket egy korábbi cikkünkben ki is fejtettünk, ezeket pedig egész mostanáig alkalmazzák a gyártók.

A sorozat 2014-es befejezése óta lehet hallani pletykákat arról, hogy egy fordított verziót is képernyőre visznek, a megvalósulásra azonban egészen 2021-ig várni kellett.

A frissen megjelent kép háttere úgy van megkomponálva, mintha a kis csapat a New York-i Brooklyn Bridge-en pózolna, viszont ez az egész csak díszlet, a részeket a Disney saját telkén forgatják Los Angelesben.

A stábot a továbbiakban erősíteni fogja még Francia Raisa mint Valentina, Suraj Sharma Sidként, Tien Tran Ellen bőrében és Chris Lowell Jesse szerepében. Az összeszokott baráti társaság kalandjait még nem lehet tudni pontosan, mikor láthatjuk, de a gyártó mindenképen egy 2022 év elei kezdést szeretne adni a spinoffnak – tudhattuk meg a Deadline cikkéből.

Már azt is tudjuk, hogy HillaryDuff mellett a Szex és New Yorkból kiugrott Samantha, azaz Kim Cattrall lesz az, aki az idősebb Sophie-ként mesélni fogja gyermekeinek történeteit. Ezek a jelenetek lesznek az összekötő elemek, hisz az egész műsor arra épül, hogy az anyuka meséli férjével való megismerkedését.

Ezt az elemet az eredeti sorozatból vették át, hiszen ott is hallhatjuk a narrációt, ahogyan az idősebb Ted Mosbyfiának és lányának magyaráz.

Nyitókép: Instagram/thewalkupco