Jenna Ortega a Golden Globe díjátadóján

Jenna Ortega hisztérikusan sírt a Wednesday forgatása alatt

Jenna Ortega komoly terhelésnek volt kitéve a Netflix sorozata a Wednesday forgatása alatt és utólag kiderült, hogy majdnem bele is roppant a fiatal színésznő.


Az Addam's Family Szerdáját alakító színésznőjének rengeteg új tudást kellett szereznie, ami nagy munkával járt. Ortega a szerep kedvéért megtanult vívni, csellózni, kenuzni és minimálisan németül is.

„Két órával korábban kellett megjelenni a forgatáson, végig csinálni a 12-14 órás napot, aztán hazamenni, majd beszállni egy Zoom-megbeszélésre és tanulni, amennyit és amit csak lehetett. Vagy a lakásomon várt már rám a cselló tanárom”

– mesélte Otrega.

„Folyamatosan csináltuk és ha hétvégén nem forgattunk, akkor tanulnom kellett valamit.”

A vívó leckéket és a cselló órákat Jenna már a forgatás előtt néhány hónappal megkezdte és a 8 hónapos romániai forgatás alatt is folytatta.

„Nem tudtam aludni. Már a hajamat téptem. Számtalanszor hisztérikusan sírtam apámnak a telefonba”

mesélte a sztár.

A Wednesday sorozata a Netflixen óriási sikert aratott. A sorozat november 23-i megjelenése után a platform rekordot állított fel az első héten megtekintett órák számát tekintve egy angol nyelvű sorozat esetében, több mint 341 millióval, megelőzve ezzel a Stranger Things negyedik évadának 335 milliós nézettségét. Az első 28 nap alatt a sorozat több mint 1,2 milliárd órányi megtekintést ért el. Január 6-án jelentették be, hogy a sorozatnak lesz második évadja.

Nyitókép: Getty