Jennifer Lopet fekete ruhában áll Netflix feliratú fal előtt

3 tény Jennifer Lopezről, amit új filmjéből tudtunk meg

Jennifer Lopez Halftime dokumentumfilmje az előadó új oldalát tárta fel, így a rajongók betekintést nyerhetnek életébe, karrierjébe és a Super Bowl félidei show-jába. Újabb érdekességeket tudhattunk meg Lopezről, amik közül kigyűjtöttük a 3+1 legizgalmasabbat.


Jennifer Lopez évtizedek óta Hollywood egyik legszorgalmasabb és legsokoldalúbb szórakoztatója. Az énekes, színésznő, táncos, producer és vállalkozónő egy kis birodalmat épített fel, és nevét sikeres márkává változtatta.

A Netflix Halftime dokumentumfilmje betekintést nyújt az életébe és karrierjébe egy nagyon meghatározó korszakában, amikor A Wall Street pillangói című filmet népszerűsítette és színészi karrierje legjobb kritikáit kapta. Mindezek mellett Shakira oldalán készítette elő a már ikonikussá vált Super Bowl félidei műsorát. A dokumentumfilm új részleteket tár fel Lopez útjáról és ambícióiról, lehetővé téve a közönség számára, hogy személyének új oldalát ismerhessék meg.

J.Lo mindig a táncos volt

Jennifer a dokumentumfilmben gyerekkoráról beszél, amiben megemlíti, hogy gyerekként az emberek „táncosnőnek” hívták. Lopez még azt is elárulta, hogy nem volt könnyű kapcsolata az anyjával. Ez némileg szomorú is, tekintve, hogy karrierje táncosként indult és a számtalan sláger ellenére küzdött azért, hogy énekesként komolyan vegyék.

J.Lo nem foglalkozik a politikával

A dokumentumfilm egyik pillanatában J. Lo megemlíti, hogy nem politikus, azonban kötelességének érezte, hogy határozottan fellépjen az Egyesült Államokban Donald Trump elnöksége alatt uralkodó bevándorlás- és latin-ellenes hangulat ellen.

A 2000-es évek eleji pályafutása alatt azonban nagyrészt távol maradt a politikától és csak a 2016-os elnökválasztás után érezte, hogy kénytelen erre is használni platformjait.

J.Lo azt álmodta, hogy jelölték az Oscar-díjra

Az Oscar-jelölések előtti éjszakán Lopez azt álmodta, hogy megkapta az áhított jelölést. Majd az álom utáni reggelen rájött, hogy ez valójában csak egy álom volt. Tovább rontott a helyzeten, hogy telefonján üzeneteket látott a csapatától, melyek megerősítették, hogy J.Lo lecsúszott a jelölésről.