John Travolta a Grease című filmben, 1978-ban.

Megérkezett Budapestre John Travolta

Hazánkban forgató lányát látogatja meg.

Szerdán érkezett meg Budapestre John Travolta, hogy meglátogassa itt forgató lányát, Ella Bleu Travoltát, tudta meg a 24.hu. A lap azt írja, hogy a színész ki is látogat a Get Lost forgatására, később pedig a Nemzeti Filmintézet vezetőivel is találkozik. Ella Bleu Travolta már javában forgatja a filmet, melyben Árpa Attila is kisebb szerepet kapott. Ezt annak az Instagramon posztolt szelfinek az alapján lehet tudni, melyet Árpa készített John Travolta lányával.

Ahogy mi is megírtuk korábban, az amerikai-magyar koprodukcióban készülő Get Lostban Magyarország látványosságai által elevenednek meg Lewis Carroll Alice Csodaországban című regényénekhelyszínei. A film főhőse, a fiatal, bizonytalan Alicia, aki édesanyja halála után próbál újra magára találni, elveszve egy Európa körüli utazáson. Alicia egyetlen célja és vágya teljesíteni édesanyja utolsó kívánságát. Útja során rengeteg akadályba és kihívásba ütközik, eljut Csodaországba, Budapest misztikus városába, ahol nagy döntés elé kerül: Csodaországot választja, és a mesében éli tovább életét vagy visszatér a valóságba, és a felnőtté válás útjára lép?

Ella Bleu Travolta mellett a film főszereplői között van Sasha Luss, Edouard Philipponnat, Terrence Howard és James Cromwell is. A Daniela Amavia rendezésében készülő Get Lost forgatása július végén kezdődött, és olyan helyszíneken forog majd, mint az aszódi vagy a turai kastély, a Dunakanyar, valamint a budapesti Halászbástya, a Hősök tere, a Gellért Hotel, a Vajdahunyad vára vagy az Operettszínház.

editsharetrending_up

From Your Site Articles