Johnny Depp és Amber Heard

Film készül Johnny Depp és Amber Heard bírósági botrányáról

Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási pere az év egyik legnagyobb port kavaró eseménye volt. Folyamatosan közvetítették, a vallomások alatt pedig rengeteg érdekesség látott napvilágot. Ezúttal a két híresség csatározásáról készítenek egy filmet, ami nemsokára megtekinthető lesz.


Depp és Heard először 2011-ben találkoztak a Rumnapló című film forgatásain, majd 2015-ben keltek egybe. Házasságuk nem volt hosszú életű, hiszen az esküvő után két évvel elváltak egymástól. 2018-ban viszont a The Washington Post lehozott egy interjút a színésznővel, aki családon belüli erőszak áldozatának nevezte magát.

Ezzel — bár nem nevezte meg konkrétan — megrágalmazta volt férjét, ami miatt Depp számos munkát elvesztett. Éppen ezért pert indított, melyben 50 millió dollárt követelt kártérítés gyanánt. Heard ezzel szemben az összeg dupláját igényelte.

A tárgyalás részleteiről, illetve a bíróság ítéletéről korábbi cikkeinkből lehet részleteket megtudni.

Egy kis videós felsorolás a tárgyalás 15 legsokkolóbb pillanatáról:

Bár csak pár hónap telt el az ítélet kihirdetése óta, a Tubi nevű streaming-szolgáltató most mégis meggyorsította egy, a tárgyalás részleteit feldolgozó film elkészítését. Már a szereposztás is megvan, és meglepő módon a film már ebben a hónapban — szeptember 30-tól — megtekinthető lesz.

A film címének a Hot Take: The Depp/Heard Trialt választották. Johnny Deppet Mark Hapka, az ügyvédjét pedig Melissa Marty játssza majd. A másik csapatban Heardet Megan Davis keltheti életre, az ő védője pedig Mary Carrig lesz.

A forgatókönyvet Guy Nicolucci írja, a rendezői székben pedig Sara Lohman foglal helyet.

Elkerülhetetlen volt, hogy egyszer film készüljön ebből az ügyből, azonban a meglepő gyorsaság sok ember szemében inkább negatívumnak számíthat. Mivel meglehetősen kevés idő telt el azóta, így valószínűleg a történetmesélés felszínes lesz és nem mutat majd teljes képet az eseményekről.

Ennek ellenére — a Screen Rant cikkében leírtak alapján — biztosan sokan érdeklődve nézik majd végig a streaming-platform saját készítésű alkotását, hogy többet tudjanak meg az év egyik legnagyobb botrányáról.

Nyitókép: Shutterstock