diana hercegne karoly herceg hajon integet

Jachton forgatott A Korona Dianája és Károly hercege az új évadhoz

A korona 2022-ben érkező új évadát még jelenleg is forgatják, és a rajongók minden lépésüket követik, így derült ki, hogy ezúttal egy hajón forgattak.


Az egész világ tűkön ülve várja, hogy megérkezzen A koronaúj évada, de sajnos ez csak 2022 novemberében fog megtörténni. Rengeteg újdonsággal kell majd megbarátkoznunk, hiszen alkalmazkodva az eddigi menetrendhez, hogy egy-két évente lecserélik a szereplőgárdát a karakterek kora miatt, az ötödik évad ismét tele lesz új arcokkal. A királynőt a Harry Potter-filmek egyik gonoszaként ismert Imelda Staunton alakítja, a középkorúvá érett Károlyt Dominic West, a kétgyermekes anyává vált Diana hercegné szerepét pedig Elizabeth Debicki vette át.

Utóbbi kettőt kapta lencsevégre az angol Daily Mail, amint Palma de Mallorcán egy jachton forgattak. A jelek szerint a pár egy 1991-es olaszországi útját játszották újra, mely fontos lépcső volt a széteső házasságuk történetében. Károly, Diana és két fiuk egy családi nyaraláson voltak mindössze egy évvel azelőtt, hogy bejelentették volna a válásukat. A hírek szerint A korona ötödik évadának egyik legfontosabb szála lesz a hivatalos szakításhoz vezető út.

Elizabeth Debicki és Dominic West a Christina O nevű jachton forgatott. Ez a híres hajó korábban Jackie Kennedy és Arisztotelész Onasszisz mágnás tulajdonában volt, és nemcsak az ő esküvőjüket tartották rajta, de Grace Kelly is itt ment hozzá a monacói herceghez, és Heidi Klum is házasodott rajta néhány éve. A való életben a Diana és Károly a herceg saját, Alexandra nevű jachtján töltötte a nyaralást.

Aki pedig úgy érzi, nem tud élni a királyi család nélkül, elég bőséges termés áll a rendelkezésére: megnézheti a Netflixen ezt a nem túl jól sikerült musicalt, vagy épp menjen moziba a Dianát sokkal érzékenyebben megjelenítő Kristen Stewart alakításáért.