Emily Párizsban

Minden, amit eddig tudunk az Emily Párizsban 3. évadáról

December végén debütált a Netfixen az Emily Párizsban 2. évada, majd nem sokkal később kiderült, jön a 3. és a 4. évad is. Cikkünkben azt nézzük meg, mit lehet tudni eddig a 3. évadról.

Mi történt a 2. évadban?

Az Emily Párizsban második évadában Emily (Lily Collins) továbbra is a francia fővárosban éli mindennapjait és próbálja felvenni az európaiak rimusát. Miután iskolapadba kényszerül, és újrajárja a kezdő francia nyelvtanfolyamot, összeismerkedik a jóképű, brit Alfie-val. Pillanatok alatt újabb szerelmi háromszögben találja magát, hiszen Gabriellel még mindig nem tisztázott, mi is van köztük.

Kalandok sora követi egymást 10 részen át, majd az évad újabb csavarral ér véget. Az utolsó jelenetben Emilynek választania kell a Saviour's chicagói irodájában régóta várt előléptetés és a francia főnöke, Sylvie vadonatúj párizsi ügynökségénél felkínált munka között.

Mit tudunk a 3. évadról?

Hogy Emily milyen döntést hoz, egyelőre nem tudjuk, reméljük, még idén kiderül a következő évadból. Amit eddig tudni lehet ezzel kapcsolatban, hogy a Netflix és Lily Collins is megerősítette, hogy jön a 3. és a 4. évad.

„Korán ébredtem, hogy NAGYON izgalmas hírekkel szolgáljak… Jön az EmilyPárizsban 3. ÉS várj, 4. évada is!!!!! Nem tudom, hogy Emily szeretné-e vagy gyűlölné ezt a ruhát, amiben bejelentettem a hírt, de akárhogy is, sikoltozna. Őszintén szeretlek mindannyiotokat, nagyon köszönöm a hihetetlen támogatást”

– írta korábban az Instagramján.

Nem sokkal később Collins a People-nek azt nyilatkozta, még ő maga sem tudja, milyen döntést hoz a karaktere.

„Nagyon örülnék a lehetőségnek, hogy megcsináljam a 3. évadot. Még én sem tudom, hogyan választott Emily. Folyamatosan kérdezgetem. De bármilyen választás is legyen, tudod, hogy tele lesz drámával, divattal, na, meg sok mókával és romantikával."

Darren Star showrunnernek nem ejtett el semmiféle célzást, de van ötlete, hogyan folytatódik a sorozat.

Nagyon erős elképzelésem van arról, hogy Emily mit választ, és azt hiszem, a helyzet az, hogy nincs megfelelő választás. Nincs olyan választási lehetőség, amely mindent megold és mindenkinek tetszeni fog. És szerintem Emily is... szeret mindenkinek a kedvére tenni, de olyan döntést fog hozni, amitől néhány ember boldogtalan lesz, így majd ezzel is meg kell küzdenie a következő évadban"

– nyilatkozta az ELLE.com-nak.

Párizs és Chicaho mellett felmerülhet az is, hogy Emily London felé veszi az irányt, Alfie miatt, bár a Variety szerint az új részeket idén tavasszal vagy nyáron Párizs külvárosában forgatják majd.

Hogy Alfie visszatér-e, nem tudni, de az őt megformáló Lucien Laviscount nemrég elmondta, hogy szívesen visszatérne mindaddig, amíg karaktere Emily történetét szolgálja.

Ki tudja, mi lesz a 3. évadban? Életem legjobb éve volt, amikor a show-n dolgoztam ezekkel az emberekkel. Tehát ha visszatérek, akkor visszatérek, de csak addig, amíg kiszolgálom a sztorit, Emily történetét, és jó munkát végzek, ez az, ami számít."

Emily és a ruhák

Ha nem is a történethez kapcsolódik, de fontos kérdés Emily kinézete. Marylin Fitoussi jelmeztervezőnek már van néhány ötlete arról, hogyan változhat ez a 3. évadban. Fitoussi az ELLE.com-nak elmondta, hogy szeretne visszahozni néhány felejthetetlen ruhát az 1. évadból, különösen Emily ruhatárából.

Az álmom a 3. évadban az lenne, hogy újrahasznosítsam [az 1. évadból származó] jelmezeket. Nem tudom, hogy meg tudjuk-e csinálni, de arról álmodozom, hogy elhozom Lily legikonikusabb ruháit az újrahasznosító műhelybe, és megnézem, mit tudnak belőle alkotni."

(Harper's Bazaar)

Nyitókép: Instagram / emilyinparis