A The Batman film két főszereplője

Pillants be az új Batman-film kulisszái mögé!

A Warner Bros. egy új videót osztott meg a rajongókkal, melyben a főszereplőt alakító Robert Pattinson a filmbéli öltözékéről és az eszközeiről beszél — többek között Batmobilról is —, ezek után pedig biztosak lehetünk benne, hogy egy minden eddiginél különb szuperhőst láthatunk majd a nagy vásznon.


A rövid betekintőben Robert Pattinson a jelmezéről oszt meg néhány érdekességet, melyek azonnal egy hatalmas különbséggel szolgálnak az eddigi feldolgozásokhoz képest. Míg a Christian Bale vagy a Ben Affleck által alakított sötét lovagok csúcsmodern páncélzattal és méregdrága kütyükkel védték a várost, addig Pattinson produkciója inkább a technikailag visszafogottabb védelmezőt alakítja.

A ruházata nincsen ellátva különleges fegyverzettel és egyéb eszközökkel, csupán az arc takarására szolgál a maszk, valamint egy pár réteg plusz védelmet nyújt a testén. A színész így nyilatkozik erről az újításról:

„A ruha nem teszi őt legyőzhetetlenné, ez csak néhány panel golyóálló páncél, a többi pedig azon múlik, hogy Bruce mennyire hisz benne, és mennyire félnek tőle az ellenfelei."

A híres Batmobil is ezt a vonalat veszi fel, hiszen inkább hasonlít egy garázsban összetákolt járgányra, mintsem egy utcai hadigépre. Az éjszakai bűnüldöző legjellegzetesebb fegyvere — a késnek is használható, denevér alakú bumeráng — a kosztüm részét képezi, hiszen a hős mellkasán szereplő állatmotívumként látható akkor, amikor nincsen használatban.

A videóban egy közeli betekintést lehet kapni extra jelenetekbe, többek között a szárnyasruhás repülésekbe is. Az akciódús képsor mindenkit felcsigáz a film bemutatásáig, mely március negyedikén várható a mozikban.


Nyitókép: Instagram/hotpressmagazine
Forrás: Hypebeast