A She-Hulk plakátja

Három kérdés, ami a She-Hulk előzetese kapcsán felmerül

A napokban megjelent a She-Hulk hivatalos előzetese, amit a rajongók már izgatottan vártak. Azonban az előzetes felvet néhány kérdést, amiket érdemes megvitatni.


A She-Hulk sorozat a Disney+ streaming szolgáltatóján lesz látható és az előzetesből a rajongók találgatásai közül jó pár dologra fény derült. Köztük arra is, hogy hogyan lesz Jennifer Walterből Hulk-nő. Azonban a hivatalos előzetes érdekes kérdéseket vet fel azzal kapcsolatban, hogy Jennifer hogyan illeszkedik a Marvel-univerzum folyamatban lévő történeteibe.

1. Jennifer hogyan szerzi az erejét?

Az az előzetesből kiderül, hogy Jennifer unokatestvérétől szerzi meg emberfeletti képességeit, azonban az, hogy ez pontosan hogyan történik már a fantáziánkra van bízva. Sokan úgy gondolják az előzetes alapján, hogy Jennifer vérátömlesztést kap unokatestvérétől egy autós baleset miatt, aminek részletét az előzetesben láthatjuk is.

2. A Hulk át tud változni?

Az előzetes után szóba kerülő kérdések egyike a Hulkra vonatkozik. Bruce Banner a Bosszúállók: Végjáték filmjében elsajátítja azt a képességet, hogy egységesíteni tudja két énjét, de a Shang-Chiben és a Tíz gyűrű legendájában emberi alakban jelenik meg. Jennifer úgy tűnik az előzetesből, hogy össze-vissza változtatja külsejét.

3. Mire trenírozza Hulk?

A trailer számos olyan jelenetet tartalmaz, amiben arra utaló jeleket láthatunk, hogy Hulk tanítja Jennifert. A legtöbben azt tippelik, hogy Hulk arra trenírozza Jennifert, hogy hogyan használja ki az erejét, illetve hogyan változzon át. Azonban arra nem kapunk választ, hogy miért szükséges neki átváltoznia?

Nyitókép: Instagram

Forrás: Screenrant