A Stranger Things 4. évadának egyik jelenete

A Stranger Things alkotói titokban kijavítottak néhány hibát a régi és az új évadban is

A nagy népszerűségnek örvendő netflixes sorozat rajongói jelenleg izgatottan várják a 4. évad utolsó két epizódját, melyek július 1-jén debütálnak, de még a legelszántabb nézők sem biztos, hogy észrevették, hogy a sorozat valójában a megjelenés után többször is megváltozott.

A sorozat társalkotói, Matt és Ross Duffer elárulták, hogy a netflixes megjelenésük után finomítottak az epizódokon, anélkül, hogy ezt a rajongóknak elárulták volna.

„Olyan dolgokat is „George Lucas-oltunk”, amiről az emberek nem tudnak”

– mondta el Matt Duffer a Varietynek, utalva a Star Wars alkotójára, aki híres arról, hogy változtatásokat eszközölt filmjein az újrakiadáshoz.

A páros arról a döntésről beszélt, hogy visszamenőleg megváltoztatnak egy hibát a 4. évadban, amit egy korábbi interjúban be is ismertek. A rajongók kiszúrták, hogy a 4. epizódban egy videó március 22-i dátummal látható, amit korábban, még a 2. szériában megerősítettek az egyik szereplő, Will születésnapjaként, de az újabb epizódban nem tettek utalást a különleges napra.


„Az őszinte válasz az, hogy nyilvánvalóan a sorozat szereplőihez hasonlóan mi is elfelejtettük Will születésnapját. Szóval a vita most az, hogy kiigazítjuk-e Will születésnapját, vagy hagyjuk, hogy nagyon szomorú legyen. Szóval Ross és én, és a memóriám nem túl jó, de szeretjük Willt, és nem akarom, hogy az emberek azt higgyék, hogy nem szeretjük, mert elfelejtettük – szeretjük! De most már említettük Dustin születésnapját ebben az évadban, szóval nagyon vigyázunk, hogy az emberek ne felejtsék el, az esetleges idősíkok miatt...”

– fogalmazott Duffer.

Ross Duffer eképp nyilatkozott:

„A következőt gondolom. Szerintem azt fogjuk csinálni, hogy „George Lucasoljuk.”

Matt Duffer hozzátette, úgy gondolják, hogy Dustin új születésnapja május 22. lesz.

A páros nem árulta el, hogy mit változtattak még meg a sorozat korábbi epizódjain belül, bár kétségtelen, hogy van néhány Stranger Things szuper rajongó, aki rögtön rááll az ügyre és felderíti. Az biztos, hogy a visszaszámlálás megkezdődött a következő rész megjelenéséig.

(Glamour)

Nyitókép: Instagram