Andrássy út (Népköztársaság útja) a Kodály köröndnél a Hősök tere felé nézve, 1979-ben.

Színházzal és zenével búcsúztatja a nyarat Terézváros ingyenes fesztiválja

A TE FESZT három napon át várja ingyenes programokkal az érdeklődőket.

Az augusztus 27. és 29. között megrendezett eseményen gyerek-és felnőttprogramokkal is készülnek a szervezők az Andrássy úton. A fellépők között van többek között az Irie Maffia, a Parno Graszt és a kerületi színházak, például az Operetszínház, a Madách Színház vagy a Vígszínház.

Korábban az Eötvös10 októberben csinált egy Terézvárosi Búcsú elnevezésű szabadtéri rendezvényt. Én nyolc hónapja vezetem az intézményt, és azt gondoltam, hogy az október nagyon soká van, az októberi kültéri rendezvény nagyon ki van téve az időjárásnak, így a pandémia után minél előbb csináljunk egy olyan eseményt, amelyre sokan jöhetnek és szórakozhatnak. A fesztiválon igyekszünk bemutatni mindent, ami Terézváros. Ez a város második legkisebb kerülete, de itt van Budapest legtöbb színháza.

– mondta el Gálvölgyi Dorka, az Eötvös10 vezetője a hvg.hu-nak.

Hozzátette, korábban az Eötvös10 októberben csinált egy Terézvárosi Búcsú elnevezésű szabadtéri rendezvényt, de azt gondolta, hogy az október nagyon soká van, akkor egy kültéri rendezvény nagyon ki van téve az időjárásnak, így a pandémia után minél előbb csinálni kellene egy olyan eseményt, amelyre sokan jöhetnek és szórakozhatnak.

A részletes program itt található.