Mary-Kate és Ashley Olsen

10 érdekesség mindenki kedvenc ikerpárjáról, az Olsen-ikrekről

Az Olsen nővérek, Mary-Kate és Ashley rengeteg filmben szerepeltek már fiatalon is, produkcióikból pedig az egész világ megismerte a tehetséges ikerpárt. Idén már 35 évesek, cikkünkben pedig tíz tényt gyűjtöttünk össze a nem mindennapi életükről.


1. Ashley balul elsült műtétje

A rosszul sikerült műtét sokak egyik legfélelmetesebb rémálma, Ashleynek viszont szembe kellett néznie ezzel. Arcplasztikája után pár nappal duzzadni és feketedni kezdett a feje, mely után egy úgynevezett oxigénterápiára szorult.

2. Nem igazán szeretnek online vásárolni

A mai modern világban az online vásárlás rengeteg időt tud megspórolni az embereknek, ellenben a híres ikerpár nem igazán szokott élni ezzel a lehetőséggel. Az egyszerűbb megoldás elvenné a lehetőségüket, hogy rajongóikkal találkozzanak, ezért a hosszabb sorokat is hajlandók végig állni.

3. A közösségi média nem az ő világuk

A személyes kontaktus ellenére nem szeretnék kitenni életüket a közösségi médiára, ugyanis ők itt húzták meg a határokat. Elmondásuk szerint sosem volt ilyen kapocs köztük és a rajongóik között, ez pedig egy kis védelmet és magánszférát nyújt számukra.

4. Évekig különbözni próbáltak egymástól

Mint a legtöbb ikerpár, ők sem igazán szerettek egymás hasonmásai lenni, így mindent elkövettek annak érdekében, hogy különbözzenek. Ashley barnára festette a haját, míg Mary-Kate inkább megműttette magát.

5. Van hatodik érzékük

Köztük is szoros kötelék alakult ki, tekintve, hogy egyszerre születtek és nőttek fel. Beszámolóik szerint van egy különleges képességük, mégpedig hogy vannak olyan közös emlékeik, melyekről mindketten meg tudnának esküdni, hogy velük történt. Emiatt mai napig nehezen szakadnak el egymástól.

6. Mary-Kate volt az egyik utolsó, aki randizott a néhai Heath Ledgerrel

Mielőtt Mary-Kate megházasodott volna romantikus kapcsolatban volt a Jokert alakító színészlegendával. Ez nem derült ki egészen a halálhírérig, ugyanis Ledger masszőre kereste fel először a lányt a tragikus hírrel, majd Olsen aktívan részt vett a nyomozásban is 2008-ig.

7. Mary-Kate furcsa esküvője

2015 novemberében Mary-Kate férjhez ment a milliárdos Olivier Sarkozyhez. Az esküvőt zártkörűen tartották mindössze 50 meghívott vendég jelenlétében, majd az ünnepség is kamerák nélkül zajlott. Az egyetlen érdekesség, ami kitudódott az alkalmat követően, hogy minden asztalon telerakott hamustálcák voltak, hiszen a násznép az egész éjjelt végig cigarettázta.

8. Ashely a Lyme-kór áldozata volt

2015-ben Ashley a Lyme-kórral küzdött. A legyengítő bakteriális betegséget egy nagyon késői stádiumban diagnosztizálták nála, így a tűnetek elviselhetetlen fájdalommal jártak.

9. Nem egypetéjű ikrek

Hosszú éveken keresztül megtévesztették a közönségüket, hiszen annyira hasonlítanak, hogy egypetéjű ikreknek is elmennének. Ellenben ez nem így van. Több producer és fanatikus rajongó is egyértelműen meg tudja állapítani melyikükről van szó.

A Bír-lakban a két lány felváltva alakította Michelle Tannert, akinek jellegzetessége a hatalmas mosolya. Mint később kiderült a két fiatal színésznőnek műfogsort kellett hordaniuk a fogatások alatt annak érdekében, hogy eljátszhassák a karaktert.

Nyitókép: Instagram/marykateeolsen

Forrás: TheThings