Jelenet Wes Anderson The Grand Budapest Hotel című filmjéből.

Tom Hanks is szerepel az új Wes Anderson-filmben

Tom Hanks először dolgozik együtt a rendezővel.

Még be sem mutatták Wes Anderson Cannes-ban debütált The Frenc Dispatch című filmjét, már a következő projektjén dolgozik. Az egyelőre cím nélküli produkció Spanyolországban forog, a Hollywood Reporter híréből pedig kiderült, hogy Tom Hanks is feltűnik egy jelenet erejéig a filmben, melyben önmagát alakítja majd. A film főbb szerepeiben Tilda Swinton, Bill Murray és Adrian Brody lesz majd látható.

Az új projektről ennél többet nem lehet tudni egyelőre, de addig sem maradunk Wes Anderson nélkül. A mozikban október 22-től látható a The French Dispatch, melynek szereplői között van Tilda Swinton, Timothée Chalamet, Adrien Brody, Léa Seydoux, Frances McDormand, Benicio del Toro, Willem Dafoe, Jeffrey Wright, Edward Norton, Anjelica Huston, Saoirse Ronan, Christoph Waltz, Owen Wilson, na, meg az összes Wes Anderson-filmben feltűnő Bill Murray is.

Ha pedig még ez sem elég a Wes Anderson-rajongóknak, nemrég jelent meg az Accidentally Wes Anderson című könyv, melynek alapját egy 2017-ben indított, azonos nevű Instagram-oldal adta, ahol a rendező filmjei látványvilágát megidéző fotók találhatók.