Idén is megválasztották az év női cégvezetőjét

Idén is megválasztották az év női cégvezetőjét

Patinás és gyönyörű helyszín, rendkívül elegáns vendégsereg, lenyűgöző programok, pazar vendéglátás és méltó elismerések. Leginkább így jellemezhető a hétvégén megrendezett Leader Of The Year Üzleti Díjátadó, ahol a kiemelkedően sikeres, példa értékű pályafutást és munkásságot ezúttal is hét különböző kategóriában ismerték el.


Cégvezetőnek lenni felelősséggel jár, mert a meghozott döntések nemcsak a saját, de mások életére is hatással vannak. A kihívások pedig mindennapi szereplői egy cégvezető életének és munkájának. Mégis vannak olyan pillanatok, amiért megéri dolgozni, döntéseket hozni, és amiért nap mint nap érdemes szembenézni a kihívásokkal.

Ilyen alkalom volt a hétvégén megrendezett IX. Bizalom Gála, amelynek a patinás Corinthia Hotel adott otthont, és a cégvezetőké volt a főszerep, hiszen a legkiemelkedőbb magyar vezetők elismerésben részesültek.

Az eseményre hetekkel korábban elfogytak a jegyek, így a szálloda bálterme délután öt órára zsúfolásig megtelt – természetesen mindenki a rendezvényhez méltó black tie-viseletben jelentek meg.

Mint minden évben, úgy idén is egy adott koncepcióra épült a rendezvény. A központi téma a „man in the mirror” volt. A lenyűgöző showelemekkel tarkított díjátadót Köböl Anita nyitotta meg. Az ünnepélyes nyitóbeszédében az esemény megálmodója, valamint a a Bizalmi Kör alapítója és tulajdonosa, Gangel Péter hangsúlyozta, hogy a tükör több jelentéssel bír.

Köböl Anita a Leader Of The Year Üzleti Díjátadó megnyitóján

Leader Of The Year Üzleti Díjátadó

A Leader of The Year résztvevői a megmérettetésük során szimbolikusan a tükörbe néznek, egyfajta önreflexiós folyamaton mennek keresztül, ahol szembesültek saját teljesítményükkel, kompetenciáikkal és felfedhették emberi értékeiket is. Michael Jackson Man in the mirror című dalát idézte, melynek fő üzenete,

hogyha a világot egy kicsit jobb hellyé akarjuk tenni, akkor az első ember, akivel a változást kezdeni kell, az az, akit a tükörben látsz: te magad!

Az est fénypontja a káprázatos finálé volt, amikor a meghívott művészek előadását egy közel harminc főből álló gyermekkórus kísérte. A díjátadó ceremónián a gazdasági élet kiemelkedő szereplői mellett a hazai sztárvilág képviselői is felbukkantak.

A cégvezetők összesen 7 kategóriában vettek át díjakat, és 7 olyan értékelési dimenzió mentén mérettettek meg, amelyek jól reprezentálják egy cégvezető képességeit.

A nyertesek között találjuk Kiss Krisztinát is, aki idén az év női cégvezetője lett.

Kiss Krisztina

Leader Of The Year Üzleti Díjátadó

A díjazottak névsora

  • Az év fiatal cégvezetője: Hajnal Ádám, Alias Innovations Kft.
  • Az év női cégvezetője: Kiss Krisztina, Ködmön Könyvelőiroda Kft.
  • Digitalizációs különdíj: Dr. Tóka József, Dentalklinik Dr.Tóka Kft.
  • Mikrovállalati kategória: Papp Gábor, Stratos Magasépítő Zrt.
  • Kisvállalati kategória: Glósz Andrea, Glósz és Társa Kft.
  • Középvállalati kategória: Dr.Tóka József, Dentalklinik Dr. Tóka Kft.
  • Nagyvállalati kategória: Markovich Béla, Mapei Kft.
  • Leader of The Year, az abszolút díj nyertese: Kalocsai Zsolt, RSM Hungary Zrt.

A nyertesek

Leader Of The Year Üzleti Díjátadó