Fodrászatban ül egy nő

A legaranyosabb ünnepi frizura, amit otthon is elkészíthetsz

Az egyik legnagyobb kihívást a nők számára – az ünnepi öltözéken túl – az ünnepi frizurák jelentik. Jobb esetben csak három napra, de vannak, akiknek hosszabb időszakra kell megálmodniuk a karácsonyi megjelenésüket, amiben a frizurának nagy szerepe van.


Ha már évről-évre egyre kreatívtalanabbnak érezted magad és a klasszikus fonásokon, vagy a hajgöndörítés-egyenesítés variációkon túl már nem jutott más az eszedbe, akkor ez a cikkünk neked szól!

Mi ugyanis egy olyan extra aranyos frizurát hoztunk el, amivel tuti sikert araszt a fa alatt!

Persze a frizura igényel némi kézügyességet, azonban, ha még időben elkezded a gyakorlást rá, akkor pikk-pakk sikerülhet.

Ez a haj dizájn nagyban különbözik az eddigiektől. A fonás, a göndörítés és a masni kombinációja teszi igazán ünnepivé, amitől te is úgy érzed: muszáj kipróbálnod.

Azontúl, hogy elegáns, egyedi és szuper cuki, még kényelmes megjelenést is kölcsönöz az ünnepi időszakra. Szerencsére a TikTok platformján is egyre népszerűbb ez a hajtrend, így könnyű pár videó segítségével elkészíteni otthoni körülmények között is. Azok, akik biztosabbra mennének, kérhetik fodrász, vagy egy ügyes barátnő segítségét.

Extra tipp:

Ha már annyira profin megy a masni készítése, hogy szinte unalmassá válik a frizura, akkor számodra van egy extra tippünk is! A masni alján kilógó tincseket egy fonat tenné még igazán elegánssá. Hajrá!