Jennifer Lopez napszemüvegben, lila ruhában sétál

Jennifer Lopez újraalkotta az esküvői körömtrendet

Míg a legtöbb menyasszony a mai napig egy diszkrét francia manikűrt választ, nem túl hosszú körmökkel a nagy napjára, addig az énekesnő, Jennifer Lopez hűn maradva önmagához változtatott a hagyományokon, ami a körmöket illeti.


A Ben Affleckkel kötött második esküvőjén Jennifer Lopez egy pompázatos Ralph Lauren tervezésű fehér ruhában mondta ki a boldogító igent. A pop-sztár szinte mindenben tartotta a hagyományokat, azonban a körmeit nem a menyasszonyoktól megszokott franca manikűrrel láthattuk.

Az énekesnő úgy döntött, hogy a szokásokkal ellentétben egy viszonylag hosszú, mandula formájú, félig áttetsző, már majdnem fehérre festett körmöt visel az esküvőjén. Ez a szín a milky elnevezést viseli, ami tejfehér színt jelent.

Míg a tejszínű körmöket általában rövid fazonként hordják, JLo úgy döntött, hogy megtartja a már tőle megszokott hosszú, mandula formát. Bár szerintünk az énekesnő Capri nyaralása alatt viselt, nude körme hagyományosabb választás lett volna az esküvőre, a milky köröm is fantasztikusan állt neki.

Nyitókép: Getty
Vogue