Julia Roberts és George Clooney

Julia Roberts George Clooney-val borított ruhát viselt a vörös szőnyegen​

Az idei Kennedy Center Honorsnak George Clooney is az egyik életműdíjasa volt, a színész kolleganője és jóbarátja, Julia Roberts pedig kellő humorérzékkel fejezte ki támogatását. A díjátadós ruháját Clooneyról készített fotókkal ékesítette, meghökkentve ezzel minden jelenlévőt.


A két népszerű színész idén egymás oldalán tűnt fel a Beugró a Paradicsomba című filmben, így felelevenített szoros barátságukra való tekintettel nem is csoda, hogy Roberts így fejezte ki támogatását. A szett egyébként egy Moschino márkájú, fekete, testre szabott ruha volt, melyen a mintát arany keretekbe foglalt képek alkották.

A bekeretezett fotókon mind George Clooney szerepelt. Voltak olyanok, melyeken a két színész egymás mellett állt, illetve olyanok is, amiken kizárólag a színész arca volt látható. Roberts mellett férje — Daniel Moder — is feltűnt a díjátadón, aki felesége megjelenése mellett egy kivágott fekete zakóval és egyszerű ékszerekkel tette egésszé az összképet.

Clooneyt szintén a szerelme és felesége, Amal Clooney kísérte el az eseményre.

Októberben egy interjún megkérdezték a férfi színészt, hogy volt-e valaha romantikus kémia közte és kolleganője között, melyre így válaszolt:

„Julia mindig kapcsolatban volt, vagy én voltam abban. Csak szórakozás volt köztünk, szóval nem hiszem, hogy valaha is volt ilyen.”

Mindent összegezve egy meghatározó divatpillanatnak lehettek szemtanúi a rajongók és a nézők, illetve egy életre szóló színészbarátság humoros momentumának. Clooney még nem kommentálta a meglepetést, viszont elképzelhető, hogy a jövőben ő is magára ölt majd egy hasonló alkotást, csak hogy viszonozza a gesztust.

A legendás színészek legújabb filmjükben egy elvált házaspárt alakítanak, akiknek össze kell fogniuk, hogy megmentsék lányukat a szerelmi csalódástól. A felnőtté vált gyermekük fülig szerelmes lesz, így az egymástól elhidegült szülők tartanak attól, hogy a következő generáció is abba a csapdásba esik, mint amelybe ők annak idején.

Ez az akció számos kínos, a nézők számára viszont humoros pillanatot szül. Vajon sikerrel járnak, vagy a küldetésük folyamán ismét egymásra találnak?

Nyitókép: Getty

Forrás: Independent