Courtney Cox fekete hajjal, fekete ruhában egy kocsiba száll be

Courteney Cox mára már megbánta a plasztikai beavatkozásokat

A múlt hónapban saját hollywoodi csillaggal kitüntetett Courtney Cox elárulta, hogy milyen érzés 58 évesnek lenni.


A színésznő úgy tűnik, elégedett azzal, hogy hová jutott 58 évesen. A múlt hónapban saját csillagot kapott a hollywoodi Walk of Fame-en, és karrierje sem állt meg, hiszen egy új sorozatban is szerepel és a hamarosan megjelenő Sikoly 6-ban is ismét szerepet kapott.

Cox a Variety-nek adott interjújában az öregedésről mesélt.

„Az, ahol most tartok az életemben, az egyik legboldogabb szakasz, ahol valaha voltam. Sok dolog van, ami nem jó az öregedésben, de sok nagyszerű dolog is van. Például ez, hogy jó helyen vagyok és imádok dolgozni”

– mesélte a Jóbarátok színésznője, majd folytatta:

„Most már keményebben próbálkozom a dolgokkal. Jobban törődöm a dolgokkal. Szeretek rendezni. Szeretek színészkedni. Szeretek producerkedni. Úgy érzem, elég régóta csinálom már, hogy azt mondhassam: tényleg tudom, mit csinálok. Jobb lehetek. Több kockázatot vállalok. Van valami az idővel járó önbizalomban, abban, hogy ilyen régóta csinálok valamit, és most talán jobban szeretem, mint valaha.”

Cox régebben már mesélt az öregedés árnyoldalairól és arról, hogy milyen nyomás nehezedett rá, amiért azt gondolta, szépészeti beavatkozásokkal kell felvennie a harcot az idővel.

„Volt időszak, amikor zavart, hogy öregedek és öregebbnek tűnök. Ezért próbáltam éveken át a fiatalságot keregetni. Ezért nem vettem észre, hogy valójában nagyon furcsán nézek ki az injekcióktól és olyan beavatkozásokat csináltattam az arcomon, amiket most már soha nem tennék.”

Nyitókép: Getty