Harry herceg és Meghan Markle a The Endeavour Fund díjátadón a Mansion House-ban 2020. március 05-én Londonban

A királyi család kétségbe esett a Harry és Meghan-filmtől

A héten debütál a Netflixen a Harry és Meghan című dokusorozat második és egyben utolsó három része, amely nem mindenkinek nyerte el a tetszését.


Bár a Harry és Meghan múlt héten megjelent első részei nem tartalmaztak túlságosan sokkoló leleplezéseket, mégis volt néhány olyan felvétel, ami állítólag nem tetszett a brit királyi családnak.

A folytatás előzeteséből ítélve azonban a pénteken debütáló új részek még ennél is bántóbb tartalmakat kínálhatnak a királyi család tagjainak, különösen Károly királynak, Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének.

„A három szó, ami eszembe jut, amikor arra gondolok, hogy a királyi család mit érezhet a következő három epizód megjelenése előtt: kétségbeesés, megdöbbenés és csalódás. Megbántódást és fájdalmat fognak érezni. Károly biztosan kétségbeesett, hogy ez így megy tovább és tovább”

– mondta Jennie Bond brit újságíró, egykori BBC királyi tudósító az OK! című lapnak.

Egy királyi forrás korábban elmondta, hogy Károly inkább szomorú, mint dühös a Harry herceggel való kapcsolatának nehéz helyzete miatt, és a sussexiek döntése miatt, hogy a Netflixen és Harry januárban megjelenő Spare (Tartalék) című memoárján keresztül mesélik el saját történetüket.

A Harry és Meghan eddig vitatottnak bizonyult pillanatai közé tartozik, hogy Diana hercegnő 1995-ös Panorama-interjújából is lejátszottak néhány részletet, annak ellenére, hogy Vilmos herceg korábban kifejezte azon kérést, hogy az interjút többé ne adják le.

A második etap teaserében Harry herceg célba veszi a királyi cégnél a színfalak mögött zajló „intézményes gázlángozást”, hozzátéve, „boldogan hazudtak, hogy megvédjék a bátyámat. Soha nem voltak hajlandóak elmondani az igazat, hogy megvédjenek minket”.

Lényegében, úgy tűnik, a pár nem fogja vissza magát a folytatásban sem, és leleplezésekből biztos nem lesz hiány a következő három epizód során.