Meghan Markle és Harry herceg

Ilyen kötelék van Harry és Meghan között egy párkapcsolati szakértő szerint​

Valószínűleg mindenki számára egyértelmű, hogy Harry herceg és Meghan Markle között nagyon szoros kapcsolat van. Ez a dokusorozatukban is tisztán látszik, a részeket nézve pedig egy párkapcsolati szakértő is kifejtette véleményét a kettőjük közti kötelékről.


Nemrég megjelent a sussexi hercegi pár régóta várt dokusorozata, melyben részletesen beszélnek a kapcsolatuk kezdeti időszakáról, a magánéletükről, valamint azokról a tényezőkről, melyek lemondásra kényszerítették őket. A részek erőteljes kritikát mutatnak a monarchia felé, a palota viszont egyelőre nem nyilatkozott a megjelenésről.

Vilmos hercegnek és feleségének, Katalin walesi hercegnének egy különleges módszerük van a botrány elkerülésére, melyet az új uralkodó, Károly király is követ. A témához kapcsolódó cikkünket itt lehet elolvasni.

Az epizódokban az Egyesült Királyságot elhagyott hercegi pár soha nem látott őszinteséggel nyílt meg a kapcsolatukról és a szerelmük mélységéről. Valószínűleg nem bírták volna azt a terhet, mely az utóbbi időben — a lemondásuk óta — rájuk szakadt, ha nem lettek volna stabil támaszai egymásnak.

Cassady Cayne, párkapcsolati szakértő ilyen eredményeket szűrt le a herceget és feleségét látva a képernyőn keresztül:

„Határozottan kijelenthetjük, hogy Harry hercegnek és Meghan Marklenek ikerlelkekük van, hiszen az ilyen kapcsolatok legtöbb ismertetőjegyét mutatják. Az igazi ikerlélek-kapcsolat általában valamilyen módon átalakul, elszakad az élet korábbi fejezeteitől, és egy teljesen új szakasz felé nyit, ahogyan a királyi pár is megtapasztalni látszik."

Mindezek mellett azt is megállapította, hogy gyakran alakul ki ilyen kötelék olyan emberek között, akik más országokban élnek, eltérő nemzetiségűek, vagy esetleg nagy korkülönbség áll fenn kettejük között. Ennek oka, hogy érzéseik áthidalják az általánosnak vélt normákat. Ez megfigyelhető Markle-ék esetében is, hiszen a monarchia értékrendjétől és szabályaitól elszakadtak, hogy együtt élhessenek boldogságban.

„Ezt a kapcsolatot általában nem könnyű kezelni, ahogyan azt a királyi pár is megtapasztalta, de az ikerlelkek közötti mély szerelmi kötelék miatt gyakran úgy érzik, hogy ők ketten állnak a világgal szemben, és hogy fontos közös életcéljuk van. A család és a hagyományok részéről érkező tiltakozás valószínűleg közelebb hozza őket egymáshoz, és nem gyengíti a kapcsolatukat”

— olvashatjuk a Marie Claire cikkében.

Nyitókép: Getty