Harry herceg és Meghan Markle

A Harry és Meghan után máris érkezik a hercegi pár új sorozata a Netflixre

Harry herceg és Meghan Markle sorozatának nemrég publikálták az utolsó részeit is, de már a láthatáron van a legújabb műsoruk. A Netflix-szel együttműködve egy hétrészes szériát adnak ki, melyben nagy vezetők életét és történeteit mesélik el interjúkkal tűzdelve.


Harry herceg és felesége a 2020-as lemondásuk után szerződést kötöttek a streaming-szolgáltatóval, miszerint az Archewell Productions — a pár saját produkciós cége — velük együttműködve készít és ad ki dokumentumsorozatokat és filmeket, valamint egyéb műsorokat, melyek egy része kifejezetten gyermekeknek és fiataloknak szól.

Ennek a megegyezésnek az első szegmense a Harry és Meghan címen megjelent, hatrészes dokusorozat volt, melyben Markle-ék a saját kapcsolatukról, a királyi családban betöltött szerepükről, valamint az utóbbi éveik meghatározó alkalmairól vallottak kendőzetlenül. Többek között azt a magánéleti titkukat is megosztották, hogy miként tették emlékezetessé az utolsó estéjüket a kapcsolatuk kihirdetése előtt.

A palota még nem reagált nyilvánosan a sorozatra, de elképzelhető, hogy nagy port kavarnak majd az elhangzott történetek. A sussexi herceg és felesége a megjelenés után egy találkozó keretein belül szeretnék tisztázni a problémáikat Károly királlyal és Vilmos herceggel. Kapcsolódó cikkünket ittlehet elolvasni.

A széria részei két különálló részletben, nagyjából egy hét eltéréssel jelentek meg. Szerencsére már egyben megtekinthető az egész sztori, azonban nem kell sokáig várni a következő műsorra sem Harry hercegéktől.

A Live to Lead című hétrészes sorozat december 31-én kerül fel a Netflix kínálatába — olvashatjuk a Marie Claire cikkében. Ebben olyan rendkívüli vezetők életét mutatják majd be, mint például Nelson Mandela, Ruth Bader Ginsburg és Greta Thunberg.

A megjelenés hírét Nelson Mandela hivatalos Instagram-oldalán jelentették be, hiszen a korábbi dél-afrikai elnök inspirálta a munkálatokat. A megosztott kép alatt ez a leírás szerepel:

„A Nelson Mandela Alapítvány büszkén jelenti be, hogy a Blackwell & Ruth és az Archewell Productions együttműködésével a Netflix egy új sorozatot indít a hatékony vezetésről.

A Live to Lead egy hét epizódból álló sorozat, amely a világ legelismertebb és leghatékonyabb vezetőivel készült lenyűgöző interjúkat tartalmaz, az élet különböző területeiről, Nelson Mandela öröksége által inspirálva.”

Nyitókép: Getty