Harry herceg és Meghan Markle

Így okozott Harry és Meghan Markle igazi Hamupipőke-pillanatot egy rajongónak

A királyi család rajongói imádnak minden felvételt és történetet Harry hercegről és feleségéről, Meghan Markle-ről, ez pedig nincs másképp a mostani Hamupipőke-pillanatukkal sem.


Az eset 2019-ben, Markle-ék dél-afrikai turnéján történt, még az előtt, hogy elhagyták volna címeiket és az Egyesült Királyságot. Az alkalmon egy rajongónő éppen a sussexi hercegnével beszélgetett, amikor észrevette, hogy véletlenül kilépett a cipőjéből. Ezt észlelve Markle azonnal a lábbeliért nyúlt, hogy segítsen feladni azt a tulajdonosa lábára.

Természetesen Harry herceg sem tétlenkedett, hiszen ő is segítségnyújtóan lehajolt. A probléma megoldása után a herceg boldogan mosolygott a párosra, majd kezet nyújtott a rajongónak, hogy bemutatkozhasson.

Ez a történet már abban az időben is a Hamupipőke című rajzfilm ikonikus jelenetére emlékeztette a rajongókat, a történtekről készült felvétel pedig megint futótűzként kezdett terjedni. A TikTokon egy @patriciajinr nevű felhasználó posztolta a felvételt. A videóhoz ezt a hozzászólást írta:

„Az alkalom, melyen Harry herceg és Meghan egy Hamupipőke-pillanatot éltek át.”
@patriciajinr ✨✨✨✨✨#meghanmarkle#princeharry#harryandmeghan#xyzbca#parati#pourtoi#tv#lol#archewell#cute#princessmeghan#soulmate#video#0324mytest ♬ original sound - patriciajinr

A felvételt január harmadikáig — az Independent cikkében leírtak alapján — több mint 8,6 millióan látták, a kommentelők között pedig mindenki odáig van a hercegi pár kedvességéért, valamint azért, hogy királyi családtagokként sem érzik fontosabbnak magukat a rajongóiknál.

A videó egyébként nem sokkal a nagy port kavart Harry és Meghan című dokusorozat után került ki újra, illetve Harry herceg hamarosan érkező memoárjának publikálása előtt. Bár ezekben a projektekben Meghan Markle és férje kendőzetlenül vallanak a monarchia problémáiról és a királyi család botrányairól, mégis azt remélik, hogy a közeljövőben tárgyalhatnak majd Károly királlyal és Vilmos herceggel.

Harry a Tom Bradbyvel készült interjújában így nyilatkozott jelenlegi érzéseiről a témával kapcsolatban:

„Szeretném visszakapni az apámat, szeretném visszakapni a bátyámat."

Kapcsolódó cikkünket itt lehet elolvasni.

Nyitókép: Getty