Meghan Markle és Harry herceg kézen fogva sétálnak

Meghan Markle elszántabb, mint valaha, hogy megtartsa hercegnéi címét

A királyi szakértő, Neil Sean egy forrásra hivatkozva azt mondja, hogy bár a hercegné, Meghan Markle korábban nem törődött a címek fontosságával, most mégis eltökélten ragaszkodik sajátjához.


A sussexi hercegnőben akkor változott meg valami, amikor látta, hogy Beatrix és Eugénia hercegnő címei mennyire hasznosak voltak számukra.

Meghan 2021-ben Oprah Winfrey-nek adott interjújában úgy tűnt, hogy elutasítja a királyi címek fontosságát, mondván:

„Az egész pompa, ami körülveszi ezeket a dolgokat, olyan kötődés, amihez személyesen nem ragaszkodom. Voltam pincérnő, színésznő, hercegnő, hercegné - mindig is csak Meghan voltam, nemigaz? Mindig is tisztában voltam azzal, hogy ki vagyok, függetlenül ezektől a dolgoktól, és a legfontosabb cím, ami valaha is az enyém lesz, az az, hogy édesanya vagyok."

A Beatrix és Eugénia hercegnővel folytatott beszélgetések után azonban Meghan Markle eltökéltebb, mint valaha, hogy megtartja a Sussex hercegnéje címet - írja a Daily Express.

Sean szerint Meghan drámai szemléletváltáson ment keresztül a címeket illetően, hozzátéve, hogy:

„Harry és Meghan nagyon, nagyon ragaszkodnak ezekhez a királyi címekhez. Hosszas mérlegelés után Meghan úgy döntött, hogy a címek nem csak neki, hanem mindkét gyermekének is jót tesznek. Meghan nagyon jóban lett a monarchia magas rangú tagjaival, elsősorban Eugénia és Beatrix hercegnőkkel. Ezek után Meghan rájött, milyen hasznos lehet egy cím, különösen, ha az ember a megfelelő körökben akar mozogni. Ez az oka annak, hogy a címeket meg akarja tartani."

Meghan döntése, hogy ragaszkodna címeikhez annak közepette született, hogy több helyen is arról beszéltek, hogy Károly király nemcsak Harry és Meghan címeitől foszthatja meg őket, hanem azt is megakadályozhatja, hogy gyermekeik, Archie és Lilibet címeket kapjanak, ha a pár közelgő Netflix-dokumentumfilmje bármilyen módon sérti a monarchiát.

„Ez a döntése a hercegnének tényleg annak köszönhető, hogy összebarátkozott Beatrixszal és Eugéniával, így látta, mennyire hasznosak számukra ezek a címek"

- mondta Sean.

Nyitókép: Getty