Vásárlók sétálnak a Primark üzlet előtt Belgiumban 2018. november 22-én

Primark nyílik Budapesten

A Primark nemzetközi divatáruházlánc bejelentette, hogy megnyitja első üzletét a magyar fővárosban.

Magyarország első Primark-ja várhatóan 2023. szeptember 16. és 2024. szeptember 15. között nyílik meg az Arena Mallban, írja a 24.hu.

Hazánk Közép-Kelet-Európában a hatodik, világszerte pedig a tizenhetedik ország lesz, ahol Primark üzlet működik. A vállalat Primark jelenleg 416 boltot működtet 15 országban az európai kontinensen, illetve az Amerikai Egyesült Államokban.

Maciej Podwojski, a Primark közép-kelet európai értékesítési vezetője így nyilatkozott a budapesti nyitásról:

„Nagy örömmel jelentjük be, hogy ambiciózus terjeszkedési terveinknek megfelelőn belépünk a 17. piacunkra. Az Arena Mall tökéletes helyszínt kínál, hogy a magyarországi vásárlók megismerjék a Primark egyedi üzletkoncepcióját, kedvező árú, lenyűgöző divatcikkeit és alapvető használati tárgyait. A közép-kelet-európai régióban nyitott üzleteink fogadtatása kitűnő volt, és meggyőződésünk, hogy magyarországi vásárlóink is szeretni fogják a kínálatunkat.”

Balla Erna, NEPI Rockcastle (az Arena Mall tulajdonosa) magyarországi üzemeltetési vezetője hozzátette, nagyon várják, hogy a Primarkot az Arena Mallban üdvözölhessék, és örülnek, hogy őket választották a piacra lépésükhöz.

„A Primark vonzó része lesz az Arena divatkínálatának.”

Nyitókép: Shutterstock