Újszülött csecsemő keze fogja a szülő ujját

Sztárbabák 2023: Hírességek, akiknek idén születik gyermekük

2023-ban sem áll meg az élet, több külföldi sztár is szülői örömök elé néz. Lássuk kik lesznek 2023 sztárbabái!


A tavalyi, 2022-es év főként Rihanna és Kylie Jenner újszülött gyermekeiről szólt, idén azonban már más sztárok adnak életet gyermeküknek.

Chrissy Teigen és John Legend

Chrissy Teigen és John Legend már két gyermek büszke édesapja és édesanyja. A sztárpárosnak van egy közös hatéves lánya, Luna és egy négyéves fia, Miles. A modell 2020-ban szörnyű tragédiát élt át, mikor elvesztette harmadik közös gyermekét az énekessel, Jacket. Most azonban újra rájuk mosolygott a szerencse, ugyanis augusztusban bejelentették, hogy úton van harmadik gyermekük, akik 2023-ban születik.

Kaley Cuoco és Tom Pelphrey

Kaley Cuoco, az Agymenők színésznője Instagram-oldalán jelentette be, hogy párjával, Tom Pelphrey-vel első közös gyereküket várják. Úgy tűnik a fotók alapján, hogy első gyermekük kislány lesz, mert egy rózsaszín krémmel töltött tortát szeletelnek az egyik fotón.

A most 36 éves Cuoco új kapcsolatáról csak május óta tudunk, a színésznő előtte három évig volt férjnél, de már elvált.

Jessie J

A 34 éves énekesnő, Jessie J egy vetélés és egy nehéz időszak után örömhírt jelentett be rajongóinak Instagram-oldalán: várandós és 2023-ban születik kisbabája.

Hilary Swank és Philip Schneider

A népszerű színésznő, Hilary Swank és férje ikreket várnak, akik 2023-ban születnek. Hilary 2022. október 5-én, a Good Morning America című műsorban jelentette be a jó hírt.

Hilary Swank \u00e9s Philip Schneider

Getty

Nyitókép: Shutterstock