Billie Eilish

Piacra dobta első parfümjét Billie Eilish

Mindig is nagy vágya volt az énekesnek, hogy saját illattal jelentkezzen.

„A parfümök az egyik legnagyobb örömöm voltak az életben, mindig is szerettem volna egy sajátot kiadni. És nem Billie Eilish, a művészként vagy énekesként; parfümöt akartam készíteni, hogy legyen egy sajátom"

– nyilatkozta nemrég Billie Eilish.

Az énekes több mint egy évet töltött az Eilish nevet kapó parfüm tervezésével, mely novemberben kerül az üzletek polcaira és 68 dollárért (21 ezer forint) lesz kapható.

Eilish elmondása szerint a parfümnek „élethosszig tartó fantázia illata van", kézzel foghatóbban vanília. Bár az ízét ki nem állhatta az énekes, a vanília illatáért mindig odavolt.

„Mindig is szerelmes voltam a vaníliába, gyerekkorom óta, amikor anyukám megtanított sütni. A vanília olyan ... szeretett illat. Ezt szerettem volna, hogy kizárólag a kedvenc illatomat szagolassam."


Eilish nemcsak a parfüm, hanem az üveg tervezésében is részt vett. A fémes, mellszobor kinézetű parfümről az énekes elmondta, hogy mindig is rajongott a hátért és a kulcscsontokért. Mivel nem akarta, hogy a parfüm egy bizonyos testtípust ábrázoljon, ezért úgy döntött, ne látszódjon teljes sziluett azon.

„Úgy gondolom, hogy az emberi test úgy szép, ahogy van, abba kell hagynunk a testünk megváltoztatását és megbecsülnünk azt, ami természetes, mert olyan szép."