Körömlakkokat dobott piacra az Hermés

Gyönyörű körömlakkokat dobott piacra az Hermés

Tavaly rúzskollekciókkal és pirosítókkal szállt be a szépségiparba, melyet most körömlakkokkal folytat a francia divatház.


Ha minőségről van szó, megnyugodhatunk az Hermés nevét meghallva. Bár a luxustermékeket gyártó cég megkéri az árát egyes darabjainak, de cserébe maximális színvonalat nyújt, legyen szó táskáiról vagy egy selyemsálról. Nincs ez máshogy azonban szépségápolási termékeinél sem, melyek első darabjait múlt évben dobta piacra.

A rúzsok és pirosítók után most a körömlakkok érkeznek. A Les Mains Hermès elnevezést kapó lakkok, valamint körömápolási szerek és kiegészítők péntek óta kaphatók a boltokban és már most nagy népszerűségnek örvendenek.

A körömlakk, az körömlakk – gondolhatnánk, bármelyik márkáról is van szó, de nem véletlenül lehet őket különböző árkategóriák szerint megvásárolni. Az Hermés lakkjai 71 százalékban természetes eredetű összetevőkből készülnek, és a kefék segítségével meglepően könnyen varázsolhatunk magunknak szép manikűrt.

A 24 árnyalatban kapható lakkok ultrafinom biopigmenteket tartalmaznak, melynek köszönhetően egy réteget is elég a körmeinkre kenni, hogy tökéletes fedést biztosítsanak.