Mini hűtő a szépségápolási termékeknek

Így tárolják a krémeket a profi szépségápolók

Új szintre emelik a szépségápolást ezek a divatos mini hűtőszekrények.

Sokan ismerjük azt az érzést, amikor éjfél környékén, nem sokkal lefekvés előtt még kisomfordálunk a konyhába, kinyitjuk a hűtőt és átnézzük annak tartalmát, miből lehetne még alvás előtt egy kicsit falatozni. Az idők változnak azonban, a fridzsiderek tartalma már nem kizárólag élelmiszereket tartalmaz, hanem szépségápolási termékeket is. Míg korábban csak a körömlakkokkal kapcsolatban hallottuk azt a jó tanácsot, hogy érdemes hidegen tárolni őket, addig egyre több arckrémmel és szérummal is hasonló a helyzet.

Egy profi szépségápoló jó néhány arcápolási termékkel rendelkezik azonban, így nem csoda, hogy egyre divatosabb külön tárolni kencéinket. A kifejezetten az erre a célra fejlesztett mini hűtőkről ellentmondásos vélemények születtek, de abban a legtöbben egyetértenek, hogy a kevés tartósítószert tartalmazó, természetes összetevőkből álló bőrápolási termékeket hidegben érdemes tárolni, hiszen az elősegíti az összetevők – különösen az antioxidánsok, növekedési faktorok és peptidek – hosszabb ideig tartó hatékonyságát, valamint meghosszabbítja azok tárolhatóságát.

Hogy megéri-e mindezért külön hűtőt vásárolni, az már más kérdés, de az biztos, hogy a termék alkotói úgy tervezték azokat, hogy bárhol jól mutassanak.

@miyaevarenae

10/10 recommend this skincare fridge! Soo much storage, link in my bio <3 #skincare #skincarefridge #asmr #fyp #organizing #spa #products #foryou

♬ original sound - Miyaeva Renae ♡