Megan Fox a 2022-es Billboard Music Awards díjátadón az MGM Grand Garden Arénában

Megan Fox körömlakk kollekcióját kedvenc kristályai ihlették

Már elérhető a színésznő és az MGK lakkmárka kollaborációjában készült kollekció.


Mivel a merész manikűr Megan Fox megjelenésének egyik alapdarabja, nem meglepő az Un/Dn Laqr nevű, nemsemleges körömápoló termékcsaládot, amely az önkifejezést hangsúlyozó körömlakkokat dob piacra („akkor is viselhetsz feketét, ha boldog vagy” – áll a márka honlapja).

Az Un/Dn Laqr felvállalja a manikűrrel együtt járó rendetlenséget, és arra bátorítja a vásárlókat, hogy kaparják le a körömlakkot, és ne tekintsenek rá olyan értékes dologként, hiszen az a „kötöttségek nélküli kifejezés egy formája”. Az Un/Dn Laqr leveszi a nyomást a precíz megjelenésről, és visszaadja a körömfestés élvezetét – innen ered a márka nevében szereplő „undone” szó.

A kollekció inspirációja Fox kedvenc gyógyító kristályaiból és drágaköveiből született, mivel „a tél az önvizsgálat ideje, és ezek a színek olyan jelentőségteljes köveket tükröznek, amelyekre támaszkodhatunk”

Az olyan színek, mint a lapis lazuli kék és a malachit zöld (amelyet Fox smaragd eljegyzési gyűrűje is inspirált) azért jöttek létre, hogy segítsenek megőrizni és megvédeni viselőjüket, míg a rubinvörös a szenvedélyt kelti fel.

Az egész termékcsalád olyan árnyalatokat tartalmaz, amelyek segítenek viselőjét a középpontba állítani, miközben a színeken keresztül fejezik ki magukat. A kollekció olyan spirituális elnevezésű körömlakkszíneket tartalmaz, mint az Ikerláng, a Harmadik szem és a Múltbeli élet.

A Megan Fox x Un/Dn Laqr kollaboráció öt körömlakk árnyalatot tartalmaz:

  1. Twin Flame: matt, mély rubinvörös szín
  2. Past Life: elektromos királykék
  3. Brutal Honesty: smaragdzöld, metálfénnyel
  4. Third Eye: halvány, csillámos levendula
  5. Deep Breath: holdkő csillogás, benne irizáló szemcsékkel

A 90 dollárba (35 ezer forint) kerülő Play With Fire Kit nevű csomag mind az öt körömlakk árnyalatot és a márka új akril nyelű ecseteit tartalmazza, míg a 56 dolláros (kb. 22 ezer forint) The Big Bang Set a Past Life, a Brutal Honesty és a Deep Breath árnyalatokat foglalja magában.