Karácsonyfa forma sminkekből

Készülődj velünk: Egyszerű sminkötletek karácsonyra

Ha a sütés-főzés-ajándékcsomagolás hármasában elveszve csak ma reggel eszméltél rá, hogy fogalmad sincsen, milyen sminket viselj az ünnepek alatt, akkor ezt a cikket neked írtuk! Készülődj velünk a karácsonyra és készítsd el valamelyik egyszerű, de nagyszerű sminkötletünket!


Szájhangsúlyos smink

A sminkmesterek nem győzik hangsúlyozni már évek óta, hogy egyszerre csak egy dolgot érdemes erőteljesen kiemelnünk. Ha úgy döntünk, hogy karácsonykor a szánkat szeretnénk, akkor érdemesebb egy visszafogottabb szemfestést alkalmazni. Erre remek példa az amerikai színésznő, Shay Mitchell előző évi sminkje, amely egy erős, lilás színű rúzsból és extra szempillákból állt.

A képen is jól látható, hogy Michell a szájára fektette a hangsúlyt, szemhéjára csak egy nude festés került és a szempilláit emelte még ki erősebben.

Egy kis zöld

A következő megjelenés egy Hailey Bieber által inspirált smink, melybe csempésztek egy kis zöldet is. Bár ez elsőre ijesztőnek hangozhat, azonban mikor máskor tudnánk a szemhéjpuder palettánkban található zöld színt felhasználni, ha nem karácsonykor?

Hailey sminkjében a fekete tusvonal van kiemelve ezzel az extra zöld árnyalattal. Mivel itt a szemre került a fókusz, így a száj egy szinte bőrszínű, de azért látható rúzzsal van fedve.

Extra csillogás

És végezetül az extra csillogás sem maradhatott el listánkról, hiszen a fesztiválokon túl még az ünnepek alatt van helye a sminkünk csillogásának. Ne sajnáljuk ilyenkor elővenni az extra flittereinket-glittereinket hölgyek. Amit csak elbír a szemhéjunk, pakoljuk rá! Azonban itt is ügyeljünk arra, hogy a szánk kölcsönözzön visszafogott megjelenést.