Millie Bobby Brown a Stranger Things bemutatóján

Millie Bobby Brownt egy őrült rajongó zaklatta a Netflix forgatásain

A Netflix sikersorozatának, a Stranger Thingsnek a főszereplőjét egy rajongója kezdte követni a forgatási helyszínekre és rendszeresen próbált hazugságok útján a közelébe férkőzni. Az ügy egészen a bíróságig vezetett, ahol távoltartási végzést kértek a követő ellen.


A fiatal színésznő mostanában a Netflix új projektjén, a Damsel című produkción dolgozik Londonban. A forgatások során egy illetéktelen betolakodóra figyeltek fel, aki többször is hamis adatokat adott meg a biztonságiaknak, hogy a lehető legközelebb kerülhessen Brownhoz.

Dalian Martin egy 26 éves férfi, aki állítólag már egy podcast felvétele során is célba vette 18 éves sorozatsztárt. A beszámolók szerint mindkét forgatás előtt hamisított iratokkal és adatokkal jutott be a helyszínekre abból a célból, hogy zaklatással kapcsolatos cselekményeket kövessen el.

„Martin két alkalommal is feltűnt olyan forgatási helyszíneken, ahol a magasan jegyzett színésznő, Brown is jelen volt a Netflix és egy élő podcast felvételén. Martin mindkét mindkét helyen hamis információkat adott a biztonsági személyzetnek, hogy megpróbáljon bejutni és ismeretlen okokból kapcsolatba lépjen Brownnal"

— olvashatjuk bírósági papírok szavait a Marie Claire cikkében.

A zaklatás megállítására távoltartási végzést igényeltek, melynek értelmében a férfi nem léphet kapcsolatba sem a hírességgel, sem az ő családjával, nem látogathat olyan helyekre, ahol Brown tartózkodhat, fényképeket és videókat készítenie is tilos, valamint követhetnie vagy megvárnia sem szabad.

A szabályok betartása érdekében Martin minden internethozzáféréssel rendelkező eszközét megfigyelik, valamint a közösségimédia-oldalait is. A színésznő még nem nyilatkozott az incidensről.

Az esetre az után került sor, hogy a Stranger Things negyedik évadja hivatalosan is elkezdődött és hét epizód elérhető lett. Az új szezon érdekességeiről, valamint a hosszú forgatások nehézségeiről egy korábbi cikkünkben lehet részleteket olvasni.

Nyitókép: Getty