Ez a fotó emlékeztet rá, mennyire régóta tologatják az Indiana Jones folytatását

Ez a fotó emlékeztet rá, mennyire régóta tologatják az Indiana Jones folytatását

Az Indiana Jones 5. producere, Frank Marshall megosztott egy képet, ami emlékeztet rá, hogy a Harrison Ford főszereplésével készülő folytatás milyen régóta késik.


Ford visszatér a cím nélküli ötödik Indiana Jones-filmben, hogy újra eljátssza a címszereplő bikakorbácsos régész szerepét, a női főszerepet játszó Phoebe Waller-Bridge, és a különböző gonosztevő szerepeiről ismert Mads Mikkelsen mellett. A szereplők között találjuk még Thomas Kretschmannt, Boyd Holbrookot, Shaunette Renée Wilsont, Toby Jonest és Antonio Banderastírja a screenrant.

A közelgő Indiana Jones-film lesz az első olyan rész, amit nem Steven Spielberg rendezett és történetét nem George Lucas írta. Spielberg helyét James Mangold vette át, a forgatás idén év elején fejeződött be, a 2023. június 30-i bemutató azonban még messze van.

Így, egy évvel a folytatás megjelenése előtt a film producere, Frank Marshall egy Twitter-bejegyzésben megosztott, Indiana Jones ikonikus kalapját ábrázoló fotóvall ünnepli az eseményt, ami mellé ennyit írt:

„Ma egy év múlva...”

Marshall posztja sajnos emlékeztet arra is, hogy az Indiana Jones 5. milyen régóta késik. A film előkészítése közel 15 évig húzódott, mivel Lucas küzdött a megfelelő történet megtalálásával, végül Spielberg Mangoldnak adta át a rendezői stafétabotot. A forgatókönyv átírása miatt többször is elhalasztották az eredetileg 2019-re tervezett bemutatót, a forgatást pedig a koronavírus-világjárvány és Ford sérülése sem segítette.

Bár a filmben a franchise eredeti készítői, Spielberg és Lucas nem térnek vissza, kisebbfajta csoda, hogy a nyugdíj előtt álló Ford igen. A kép megosztása arra enged következtetni, hogy hamarosan talán egy trailer is felbukkan.

Nyitókép: Shutterstock