rege-jean page

A Paradicsomért hagyta ott a Bridgertont Regé-Jean Page?

Új Netflix-showban tűnik fel a Bridgerton sóhajokat kiváltó hercege, melynek műfaja nem is lehetne eltérőbb a forró hangulatú történelmi drámánál.


Mindenkit óriási sokként ért, amikor a Bridgerton férfi főszereplője, a fél világ lányainak álomférfije, a Duke of Hastingset alakító Regé-Jean Page bejelentette, hogy neki egy évad is elég volt ebből a történelmi heveskedésből. A rajongók kétségbeestek, hogy hogy lesz így második évad?

A Bridgerton család persze nélküle is él és virul, és a rajongók nagy örömére már nincs is messze a második évad premierje: március 25-én érkeznek az új részek. Az már biztos, hogy új főszereplőt is kapunk, hiszen a készítők ígérete szerint mindegyik évad más-más Bridgerton-gyermek sorsát állítja a középpontba. Itt gyűjtöttünk össze minden infót, amit az új szezonról tudni lehet.

Paradicsomi kilátások

rege-jean page

Fotó: Netflix

A Bridgertonnak köszönhetően óriási hírnévre tett szert az addig viszonylag ismeretlen Page, így most jobbnál jobb szerepek tucatjai közül válogathat folyamatosan. Épp azért meglepő választás a következő netflixes projektje: a Surviving Paradise: A Family Tale című film narrátora lesz, amely nem más, mint az Okavango folyó deltáját járja körül.

Az Okavango-delta egy rendkívül különleges szeglete Afrikának: egy lehetetlenül zöld folt a Kalahári sivatag homokszínű vidékétől elzártan. Mocsaras vidéke a világ egyik legszínesebb flórájának és faunájának ad otthont – ezt mutatja be a Netflixen március 3-án kikerülő dokumentumfilm, és azokat, akik ezt a törékeny ökoszisztémát egyre nehezebben tudják fenntartani. Page-nek különleges kötődése van a környékhez, hiszen a színész ugyan Londonban született, de gyerekkorát a zimbabwei Harareban töltötte, nem is olyan messze az Okavango-deltától.

okavango-delta

Fotó: Netflix

okavango-delta

Fotó: Netflix


Nyitókép: Netflix