Anna hercegnő

Anna hercegnő kórházba kerülése után most férje jelentett állapotáról

Anna hercegnő egészségi állapotával kapcsolatban a dolgok egyre jobbra fordulnak.


Miután június 25-én, kedden meglátogatta a hercegnőt a kórházban, Sir Timothy Laurence altengernagy, a hercegnő 31 éves férje, tájékoztatta az újságírókat arról, hogyan van a felesége.

Jól van. Lassan, de biztosan gyógyul

− mondta az ITV királyi szerkesztője, Chris Ship által az X-en megosztott felvételen.

Sir Tim Laurence, aki egy kék ebédes táskát cipelt, amikor elhagyta a kórházat, azt is elárulta, hogy hozott a feleségének otthonról néhány finomságot.

A frissítés azután történt, hogy felröppent a hír, miszerint Anna hercegnő kórházba került egy incidens után, amely a hétvégén történt a Gatcombe Park birtokon, ahol a családjával együtt lakik.

Anna hercegn\u0151

Fotó: Shutterstock

Hétfőn a Buckingham-palota hivatalos közleményt adott ki:

A királyi hercegnő kisebb sérüléseket és agyrázkódást szenvedett a Gatcombe Park birtokon tegnap este történt incidenst követően. Ő királyi felsége elővigyázatosságból megfigyelés céljából a bristoli Southmead kórházban marad, és várhatóan teljes és gyors felépülést ér el.

Az incidens óta Anna hercegnőnek ki kellett hagynia néhány tervezett programját, a Buckingham-palota pedig a következőket nyilatkozta:

Az orvosok tanácsára Ő Királyi Felsége jövő heti programjait elhalasztják. Ő Királyi Felsége elnézést kér mindazoktól, akiknek emiatt kellemetlenséget vagy csalódást okozhat.

Forrás: PureWow

Nyitókép: Shutterstock