Barbie álomháza

Bárki megszállhat Barbie életnagyságú malibui álomházában

Hamarosan bemutatják Greta Gerwig élőszereplős Barbie-filmjét Margot Robbie főszereplésével, melynek apropójából az AirBnB meglepetéssel kedveskedett a rajongóknak.

Az AirBnB egyedi tervezésű Barbie-álomházat hirdet Malibuban: egy életnagyságnál nagyobb változatot, amely pont úgy néz ki, mint azok a műanyag modellek, amelyekkel gyerekkorunkban játszottunk. Igaz, csak egy éjszakára, de szállást foglalhatunk Barbie kastélyában.

Az AirBnB a Barbie's Malibu DreamHouse - Ken's Way nevű életnagyságú játék rózsaszínű kastélyt hirdette meg a Barbie-franchise rajongói számára, így azok kipróbálhatják, milyen egy napra Barbie bőrébe bújni.

A képek magukért beszélnek, minden van itt, ami szem-szájnak ingere: medencés bár, grillező, otthoni edzőterem és még sok szuper felszerelés.

Az óceánparti kastély, amely 90%-ban rózsaszín belsővel van berendezve, és egy kis kékkel, Barbie ikonikus otthonának valóságos változata.

Az otthon „a lenyűgöző, fotogén partvonal mentén található, a Malibu DreamHouse egy napsütötte szörfös szentély, amelyet strand, strand és még több strand vesz körül - ahogy én szeretem”

– áll a hirdetési listában, amely természetesen „Ken” szemszögéből íródott.

„Kicsit feldíszítettem a helyet... nos, magammal! Több vagyok, mint a tengerpart! A cowboy cuccaim nagyszerűek. És lovak! Gitárok, játékok és még sok minden más. És persze görkorcsolya, mert szó szerint sehova sem megyek nélküle. Mostantól a vendégek Ken-stílusban élhetik át a neon éjszakát Barbie Landben – a kockahas nem jár hozzá”

– így folytatódik a hirdetés.

A szállás tematikus tevékenységei közé tartozik egy kültéri diszkó táncparkett, egy végtelen medence és egy szekrény, amely tele van Ken cowboy-ihlette ruhákkal. Ez még nem minden: a vendégek szuvenírként saját sárga-rózsaszín Impala korcsolya- és szörfdeszkát vihetnek magukkal.

Az érdeklődők július 17-én helyi idő szerint 10-től foglalhatnak egy éjszakás szállást, legfeljebb két vendég számára, július 21-én és 22-én éjszakára. A dátum nem véletlen, hiszen a Greta Gerwig által rendezett Barbie július 21-én debütál a mozikban.

Bár azt gondolnánk, hogy megapénzeket kell fizetni egy ilyen utazásért, a jelek szerint teljesen ingyen lehet megszállni az álomházban, „mert Ken nem tudta kitalálni, hogyan szabhatna árat Barbie malibui álomházára” – olvasható az AirBnb sajtóközleményében.