Bradley Cooper

Bradley Cooper nevelési szokásai sokaknál kiverik a biztosítékot

Bradley Cooper egyedi apai szokásokat alkalmaz, és ezekkel nem mindenki ért egyet.


A Csillag születik színésze azt mondta, hogy náluk „teljesen" rendben van, hogy meztelenül mászkál otthon, miután ő is olyan apával nőtt fel, aki ugyanilyen kényelmesen érezte magát meztelenül.

Az apám mindig meztelen volt

− osztotta meg a február 26-i Armchair Expert podcast epizódjában, miután a házigazda társ-műsorvezető Dax Shepard megjegyezte, hogy ő és felesége, Kristen Bell mindig meztelenek" otthon.

Bradley − akinek exével, Irina Shayával van egy közös 6 éves kislánya, Lea − mindig nyitva tartja a fürdőszoba ajtaját is otthon. Ezt a szokását azonban nem apjától, Charles Coopertől örökölte. Mint kifejtette:

Én nem így nőttem fel. Nem hiszem, hogy valaha is láttam apámat a vécén, amíg meg nem betegedett. Soha életemben.

A 49 éves férfi elmondása szerint ezt a szokást azután vette fel, hogy éveket töltött szűk helyeken élve New Yorkban, ahol „a fürdőkád, a vécé és az ágy is egy szobában volt”.

Bradley Cooper \u00e9s kisl\u00e1nya, Lea

Fotó: Profimedia

És mivel ő és Lea egy fedél alatt élnek, a színész bevallotta, hogy manapság nehéz magánéletet teremteni otthon.

Beszélgetünk, miközben én a vécén vagyok, ő pedig a fürdőkádban. Ez a szokásos

− osztotta meg. Bradley azt is hozzátette, hogy az apaság más útra terelte az életében.

Őszintén szólva nem vagyok benne biztos, hogy élnék, ha nem lennék apa. Szükségem volt valakire, aki segített lehorgonyozni

− vallotta be Bradley, aki nyíltan beszélt a függőséggel való múltbeli küzdelmeiről. A színész számára az a legfontosabb, hogy Leának a lehető legjobb gyerekkort biztosítsa.

Azt akarom, hogy minél jobb alapot kapjon. Arra gondolok, hogy a lányommal való kapcsolatom hogyan befolyásolja a fejlődését és azt az utat, amin végig fog menni

− tette hozzá.

Forrás: Eonline

Nyitókép: Profimedia