Britney Spears díjat vesz át ezüst ruhában

Britney Spears újra szóba áll anyjával

A Grammy-díjas énekesnő, Britney Spears szerdán évek óta először találkozott újra édesanyjával, Lynne-nel.


Britney és anyja az énekesnő dél-kaliforniai otthonában találkoztak és a TMZ informátora szerint fél órán át beszélgettek. Az Oops!...I Did It Again előadója nyitott és befogadó lehetett anyjára, hiszen beengedte őt az otthonába és fél órát el is töltöttek együtt.

A találkozóra a köztük évek óta tartó nézeteltérés után került sor, amely abból fakadt, hogy Britney hosszú ideig tartó gondnokság alatt élt, amelyet Lynne férje és Britney apja, Jamie 2021 végéig irányított.

A TMZ magazinja azt is megtudta, hogy Lynne szerdán kora reggel repült a Los Angeles-i reptérre, ahonnan Britney menedzserének rezidenciájára vitték. Onnan Uberrel ment az énekesnő és férje, Sam Asghari közös otthonába.

Britney tudta, hogy édesanyja látogatóba tart hozzá, azt azonban nem tudta, hogy pontosan mikor érkezik meg hozzá. A találkozón Asghari is jelen volt – árulta el a TMZ forrása.

Britney és édesanyja az utóbbi időben fokozatosan kezdtek jobb viszonyba kerülni egymással, és Lynne úgy döntött, hogy az időzítés megfelelő a személyes békülésre. Az informátor szerint Lynne elhatározta, hogy rendbe hozza kapcsolatát lányával. A szerdai találkozó pedig egy lépés volt ebbe az irányba.

Tavaly ősszel Britney anyukája könyörgött lányának, hogy oldja fel a közösségi médiában a tiltását:

„Annyira sajnálom a fájdalmadat! Évek óta sajnálom! Annyira szeretlek és hiányzol! Kérlek, oldj fel, hogy beszélhessek veled! Britney, mélyen legbelül tudod, hogy mennyire szeretlek és hiányzol! Bocsánatot kérek mindenért, ami bántott téged!”

– írta akkor édesanyja a közösségi médiában. Szerencsére mára már úgy tűnik, rendeződik kapcsolatuk.

Nyitókép: Getty