ritney Spears Piece of Me című Las Vegas-i show-ján 2016-ban

Britney Spears apja vagyonokért mondana csak le a lánya feletti gyámságról

Jamie Spears 2 millió dollárt kért azért, hogy lemondjon a lánya feletti gyámságról.

Bár Britney Spears apja néhány héttel ezelőtt úgy döntött, hogy a lánya feletti gyámságot átadja olyannak, aki az énekes szerint alkalmasabb a feladatra, a Roling Stone híre szerint nem ingyen tenné ezt. Jamie Spears-t Britney ügyvédje vádolta meg azzal, hogy 2 millió dollárt akar kicsikarni azért cserébe, hogy lemondjon a gyámságról.

Mathew S. Rosengart elmondása szerint Britney apja megpróbálta elérni, hogy a lánya vagyonát kezelő cég fizessen ki neki 1,3 millió dollárt ügyvédi költségekre, 500 ezer dollárt a korábbi menedzsmentjének, valamint további fizetséget kövel magának is. ezer dollárt neki személyesen. Rosengart erre reagáló nyilatkozatában azt írja, a tizenhárom éve fennálló status quo már nem tolerálható, Jamie Spears és társai „nem fognak többet kicsikarni Britney Spears-től azon túl, amiket már learattak az énekes birtokáról".

Rosengart arra kérte a bíróságot, hogy nevezzen ki könyvelőt Jamie Spears helyére lánya hagyatékának megőrzőjeként.

„Miután végre elismerte, hogy a gyámsági időszakának véget kell érnie, Spears Úr köteles feltétel nélkül lemondani anélkül, hogy bármit is ki akarna csikarni a lányából"

– írta Rosengart a bíróságnak benyújtott iktatásban.

Britney Spearst tizenhárom évvel helyezték apja gyámsága alá, a popsztár néhány hónappal ezelőtt a bírósághoz fordult annak érdekében, hogy kiléphessen apja gyámsága alól, de a bíró elutasította kérését. Nem sokkal később felmondott a menedzsere, majd a jogi képviselője is.