Britney Spears

Britney Spears gyereket vár

Harmadik gyermekével várandós a popsztár, aki hétfőn az Instagramon jelentette be a hírt.

„Annyira lefogytam, hogy elmenjek a Maui utazásra, csak azért, hogy aztán visszahízzak... Azt gondoltam "Jézusom ... mi történt a gyomrommal ???" A férjem azt mondta: "Nem, te terhes vagy, butuska!" Szóval csináltattam egy terhességi tesztet ... és uhhhhh hát ... babát várok [...] Nyilván nem fogok annyit kimozdulni, mivel a paparazzik megkapják a pénzüket azzal, hogy képet készítenek rólam, mint ahogy sajnos már meg is tették ... nehéz, mert amikor terhes voltam, perinatális depresszióm volt ... azt kell mondjam, hogy ez teljesen szörnyű...akkoriban a nők nem beszéltek róla...egyesek veszélyesnek tartották, ha egy nő így panaszkodik, miközben egy baba van benne...de most már a nők mindennap beszélnek róla ... hála Jézusnak nem kell ezt a fájdalmat titokban tartani. Ezúttal jógázni fogok minden nap!”

– írja hétfői Instagram-posztjában Britney Spears, akinekSam Asghari élettársával ez lesz az eslő közös gyereke.

Az apja gyámsága alól ősszel szabadult énekes tavaly júniusban azt mondta a bíróságon, hogy a 13 éves gyámság alatt kötelezően fogamzásgátlót kellett szednie, annak ellenére, hogy férjhez akart menni Asgharihoz és közös gyereket szeretettek volna vállalni már korábban is, írja a BBC.

De a gyámságnak az a formája, amelyet Spears apja 2008-ban hozott létre, miután a nő mentális egészségügyi válságba került, azt jelentette, hogy az énekes nem hozhat saját maga döntéseket az orvosi ellátásáról.

„Most is van bennem egy [spirál], hogy ne essek teherbe... de ez az úgynevezett csapat nem engedi, hogy orvoshoz menjek, hogy kivegyem, mert nem akarják, hogy gyerekem legyen. Szóval alapvetően ez a gyámság sokkal többet árt nekem, mint használ”

– mondta tavaly a bíróságon, amikor gyámsága megszüntetését kérte.

Ahogy az Instagramon írta, Spears korábbi várandósságai idején perinatális depresszióban szenvedett, így számol azzal, hogy a mostani terhesség valószínűleg „nehéz" lesz

Ahogy írta, a múltban ritkán beszéltek erről a mentális problémáról, mert „egyesek veszélyesnek tartották, ha egy nő így panaszkodik, miközben egy élet nő a szíve alatt". De az énekes – akinek két tinédzser fia van a Kevin Federline-nal kötött házasságából – azt mondta, hálás, hogy már nem kell titokban tartani ezt a fájdalmat.

Nyitókép: Getty Images / Ethan Miller