A Korona című sorozat egyik jelenete

Az egyik királyi családtag végre érdemben reagált A korona című sorozatra

Sokakat érdekelhet, hogy a brit királyi család vajon hogyan fogadta A korona című sorozatot, és mi a véleményük a valóságnak és a fikciós elemeknek a keveréséről. Ezúttal választ kaphattunk kérdésünkre, hiszen Camilla cornwalli hercegné vendégül látta sorozatbéli alteregóját.


A szériában a hercegnét Emerald Fennell alakítja, akit ezúttal nőnap alkalmából hívtak el egy fogadásra. A rendezvényt a trónörökös felesége, Camilla hercegné szervezte, és olyan híres hölgyek vettek még részt rajta, mint Theresa May volt brit miniszterelnök és parlamenti képviselő, valamint az egykori Spice Girl, Mel B, aki a Women's Aid jótékonysági szervezet védnöke.

Úgy tűnik, hogy Fennell és a hercegné találkozása mindkét fél részéről élvezetes volt. Bár azt nem árulták el egyiken sem, hogy miről társalogtak, de a tény, hogy közös képet csináltak és kettesben is beszélgettek, azt sugallja, hogy a cornwalli herceg kedvesének tetszik a sorozat és az őt alakító színésznő munkája. Fennell bevallotta, hogy először tartott attól, hogy a Towerbe hajítják, de végül még az ünnepi beszédben is megemlítették őt.

„Nagyon megnyugtató tudni, hogy ha bármelyik pillanatban leesnék a magaslatról, a kitalált alteregóm itt van, hogy átvegye a helyem. Szóval Emerald, készülj fel!”

— olvashatjuk a cornwalli hercegné szavait a Town & Country Magazine oldalán.

A rendezvényt a nemek közötti egyenlőség miatt rendezték, és a hercegné azt is kiemelte, hogy még nagyon sok munka kell ahhoz, hogy a diszkrimináció és az előítéletek teljesen eltűnjenek a világból. Mindazonáltal szükségesnek érezte egy olyan alkalom megteremtését, melyen azok előtt a sikeres és erős emberek előtt tiszteleghetnek, akik hosszú éveken át küzdöttek az egyenlőségért.


Nyitókép: Instagram/thecrownnetfli