cher

Bemutatták Cher legújabb parfümkollekcióját

Mindegyik üvegcsének megvan a maga lenyűgöző illata, amely megragadja az adott évtized auráját, ugyanis Cher legújabb parfümjeinek témája a 60-as, 70-es, 80-as és 90-es évek.


A kollekció egyedi csomagolását és designját Cher saját, egyedi stílusa ihlette, amiket az évtizedek során láthattunk tőle.

Először is, megdöbbent, hogy hatvan éve vagyok reflektorfényben. Amióta elkezdtem, minden megváltozott, és ahogy a zene, a művészet és az öltözködés, úgy a parfümök is. Ezek a különféle illatok ezeket az évtizedeket képviselik számomra.

– nyilatkozta Cher.

Az énekesnő szeptember 28-án mutatta be a kollekciót a Home Shopping Networkön, ahol a rajongók egy különleges utazást tehettek az évtizedek között.

  • A '60-as évek a Chypre Flora keveréke bergamott, damaszkuszi rózsa és pacsuli jegyeivel, a nosztalgia, a béke és a szerelem korszakát képviseli.
  • A '70-es évek füstös illata kardamommal, sáfránnyal és pézsmával, a diszkó-korszakot idézi meg.
  • A '80-as évek virágos és gyümölcsös illata mandarin, lonc és tonkabab jegyekkel, az évtizedre illő sokszínűséget eleveníti fel.
  • A 90-es évek virágos illatával, baracknektár, heliotróp és szantálfa jegyeivel, a grunge és a pop egyvelegét képviselik.