Meghan Markle és Harry herceg

Ezt tette Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatuk bejelentése előtt

Meghan Markle és Harry herceg a héten debütált netflixes dokusorozatukban számos sosem hallott történetet mesélnek el a kapcsolatukról. Többek között arról is szót ejtenek, hogy milyen volt a kapcsolatuk nyilvánosságra hozatala előtti éjszakájuk.


Még a sorozat megjelenése előtt röppentek fel a pletykák arról, hogy a sussexi hercegi pár végül visszalépett a Netflix-együttműködéstől. Úgy tűnik, ezek téves információk voltak, a széria első három része a bemutatás hetén már megtekinthető lett, míg a befejező epizódok a rákövetkező héten kerülnek fel a streaming-szolgáltató oldalára.

A történet leírása szerint a pár mélyebb betekintést enged a magánéletükbe, kapcsolatuk kezdeti időszakába, valamint arról is részletesebben vallanak, hogy mi biztatta őket a monarchia elhagyására. A királyi palota egyelőre nem reagált a dokusorozatra, Katalin hercegné és Vilmos herceg pedig próbálnak mindent a megszokott kerékvágásban tartani.

Egy korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, hogyan reagált a királyi család a tanácsadók kérésére.

Harry hercegék a sorozat első három részében egy izgalmas történetet is elmeséltek a kapcsolatuk bejelentését megelőző éjszakáról. Aznap közölték velük, hogy másnap országosan kihirdetik a hírt, így az újságok és minden adás róluk szól majd. Ezt tudva, ahelyett, hogy otthon maradtak volna nyugalomban, gyorsan kihasználták a rendelkezésre álló idejüket a fotósok hada nélkül.

Szerencsére pont Halloween estéje volt, így jelmezekbe bújva egyszerűen elvegyülhettek a szórakozó tömegben, és még egyszer utoljára buliztak egy nagyot. Mint kiderült, ezen az alkalmon Eugénia hercegnő és mostani férje, Jack Brooksbank is velük tartott.

A Marie Claire cikkében így idézték Markle mondatait:

„Úgy gondoltuk, nos, ez lehet az utolsó lehetőségünk, hogy csak úgy kimozduljunk és jól érezzük magunkat. Annyira lesokkoltunk attól, hogy mi fog megszakadni, ő — Harry herceg — pedig próbált felkészíteni arra, hogy milyen lesz az életünk, hiszen ő már megtapasztalta.”

Ennek értelmében a rejtőzködés nem csak egy bohókás ötlet volt, hanem pozitív haszna is lett, hiszen felkészítette a sussexi hercegnét a folyamatos óvatosságra és a rajongók tömegére.

Nyitókép: Getty