Harry herceg és Meghan Markle

Ezzel az aranyos ajándékkal lepték meg Harry és Meghan kisfiát

Archie-nak nem mindennapi meglepetésben volt része.Harry herceg és Meghan Markle legidősebb gyermeke, Archie május elején lett négyéves, és a család egy meghitt partival ünnepelte a kisfiú születésnapját a kaliforniai Montecitóban lévő otthonukban. Archie-t sokan felköszöntötték, köztük a Mad Dogs & Englishmen Bike Shop tulajdonosai, Jennifer Blevins és Martin Watson is, akik egy biciklit ajándékoztak neki.

A bolt szintén Montecitóban található, de Watson brit, és láthatóan nagyon örült, hogy a királyi család egy tagja a közelben van.

A kerékpárbolt az Instagramon is megosztott egy fotót, amin a Harryéktől kapott köszönőlevelet láthatjuk.

Harry herceg és Meghan, Sussex hercege és hercegnéje nevében kérem, fogadják őszinte köszönetüket a figyelmes ajándékért, amelyet Archie hercegnek küldtek a negyedik születésnapjára. A bicikli sok örömet szerzett, és a család nagyra értékeli

– olvasható a levélben.

Blevins pedig elárulta, hogy Watson maga választotta ki a biciklit.

Elment, és vett egy kis speciális gyerekkerékpárt. Ezek nagyon szép kis biciklik. És tökéletes, hiszen van rajta segédkerék. Vett még néhány lufit, virágot Meghannak és egy születésnapi üdvözlőlapot, és azt mondta: oké, átbiciklizek hozzájuk, és elviszem a házukhoz.

Watsont természetesen megállították a biztonságiak, és otthagyta a biciklit Archie-nak, néhány héttel később pedig a futár érkezett a köszönőlevéllel.

Nagyon figyelmes, mert időt szakítottak arra, hogy valami személyeset írjanak, és nem csak egy általános köszönömöt

– mondta Blevins.

Harryék második gyermeke, Lilibet június 4-én lett kétéves, Watson és Blevins pedig hangsúlyozták, hogy a kislánynak egy nap még jól jöhet bátyja biciklije.

(Elle)

Nyitókép: Getty