Harry herceg és Meghan Markle

Betelt a pohár? Egyre durvább támadások érik Meghant és Harryt

Meghan Markle és Harry herceg nem nyilatkozott azon a közleményen túl, amelyet az Archewell szóvivője és a Spotify adott ki, amikor lejárt a szerződésük. A párról és munkamoráljukról szóló nyilvános kritikák súlyát pedig még mindig lehet fokozni.


A kritikák közül például a United Talent Agency vezérigazgatója, Jeremy Zimmer azt mondta, hogy Meghan nem egy nagy zenei tehetség, sőt leginkább semmilyen tehetség. Bill Simmons, a Spotify vezetője pedig szélhámosoknak nevezte őt és Harryt.

Úgy tűnik, mostanában egyik támadás követi a másikat, az emberek pedig szinte sorban állnak, hogy becsméreljék őket. Mind Meghannek, mind Harrynek elege van ebből a cirkuszból. A pár viszont nem engedi, hogy elnyomják őket és rengeteg izgalmas dologra készülnek. Illetve teljes mértékben készen állnak arra, hogy megerősödve térjenek vissza.

Az is kiderült azonban, hogy a színfalak mögött valóban igazi dráma zajlott, a Spotify-szerződésük megszűnésével kapcsolatban. Ugyanis a Spotify-nak ki kellett volna adnia egy közleményt, amelyben azt írják, milyen nagyszerű volt Meghannel dolgozni, ezt azonban nem tették meg.

Az Archewell Audio és a Spotify június 16-án jelentette be, hogy elválnak útjaik, és büszkék a közösen készített sorozatra. A pár egyébként még 2020 végén kötött 20 millió dolláros szerződést a céggel.

A párnak a másik milliódolláros szerződése azonban még mindig él a Netflixszel.

A Netflix szóvivője pedig a következőképp nyilatkozott róluk:

Nagyra értékeljük az Archewell Productions-szel való partnerségünket. A Harry & Meghan volt a Netflix eddigi legnagyobb dokumentumfilmes debütálása, és számos projektben folytatjuk a közös munkát, többek között a Heart of Invictus című, hamarosan induló dokumentumfilm-sorozatban.