Harry herceg és Meghan Markle

Harryt és Meghant sokkolták az autós üldözésükre érkezett reakciók

Meghan Markle és Harry meg vannak döbbenve az autós üldözésükre érkezett reakciók miatt.


Meghan Markle-nek a héten személyesen kellett volna átvennie egy díjat az Archetypes című podcastjáért Beverly Hillsben, azonban a már említett üldözés miatt nem volt hajlandó elmenni a Gracie Awardsra.

Ezután nem sokkal a Us Weekly közzétett egy riportot, amelyben részletesen leírják, hogy Sussexék mit gondolnak az autós üldözéssel kapcsolatos kritikákról.

Ez is érdekelhet: Vajon csupán PR-fogás volt Meghan és Harry autós üldözése?

A lap forrás szerint „sokkolta" őket, amit hallottak:

Ragaszkodnak ahhoz, hogy az autós üldözésről szóló beszámolójuk egyáltalán nem volt túlzó, és az, hogy az emberek mást állítanak, nagyon bántó és nem helyénvaló.

Emellett állítólag kiemelték, hogy ezek a kritikák nem fogják elhallgattatni őket:

(..) Ez csak megerősítette őket abban, hogy továbbra is kiálljanak magukért és beszéljenek, ha úgy érzik, hogy rosszul bánnak velük.

Érdemes pár szót ejteni a kritikákról is: a US Weekly rámutatott, hogy Harry herceg ügyvédje pont az üldözés napján jelent meg a londoni bíróságon, és az Associated Press szerint azzal érvelt, hogy Harrynek „meg kellene engedni, hogy megtámadhasson egy kormányzati döntést, amely megtagadta tőle a jogot, hogy rendőri védelemért fizessen, amikor Nagy-Britanniába látogat.

A bíróság azonban végül elutasította Harry fellebbezési kérelmét.

Forrás: Elle US

Kép: Getty Images