Harry Styles koncert közben

Harry Styles új szólóalbuma uralja a slágerlistákat

A Harry's House, azaz a Harry háza elnevezést kapó harmadik szólóalbum, amit Harry Styles kiadott, jelenleg uralja Ausztrália slágerlistáit.


Az énekes, Harry Styles Ausztria slágerlistáinak hivatalos királya lett, ugyanis az első kislemeze, az As It Was, már a hatodik héten az első helyen állt. A One Direction egykori sztárja szólóalbumaival hatalmas sikereket arat. Első szólóalbuma 2017. májusában került a toplisták élére, második lemeze decemberben került a csúcsra és a Harry's House már a megjelenés után rögtön.

És ezzel még nem értünk sikerei végére, ugyanis az új nagylemezének mind a 13 dala a Top15-ben szerepel az ARIA Singles Chart-on, ami egy új rekord - írja a Billboard.

Eddig Taylor Swift volt a zászlóvivő: 2000. augusztusában egy listaciklus során 13 dala érte el a legjobb pozíciókat. Drake 2021. szeptemberében állított fel rekordot. Ez volt az egy előadótól származó legtöbb dal, ami a Top 15-be kerül. Összesen nyolc száma ért el jelentős helyezést.

Véleményünk szerint Harry zenéi nem kerülnek ki egyhamar a listák éléről, hiszen az elmúlt évek tapasztalatai alapján az énekes képes éveken át uralni a legjobb helyeket, zenészkollégáit kitúrva ezzel.

Nyitókép: Getty