eskuvo jennifer gates nayel nassar

Bill Gates lánya 2 milliós esküvőn ment hozzá egy egyiptomi olimpikonhoz

Szülei válásának közepén Bill és Melinda Gates lánya, Jennifer megházasodott: röpke 2 millió dollárból rendezett, mesebeli hangulatú esküvőn mondta ki az igent egyiptomi olimpikon vőlegényének, Nayel Nassarnak.


Esküvő tekintetében is a szülei lehettek a példaképe Jennifer Gatesnek: Bill és Melinda Gates 1994-es esküvője is nagyszabásúra sikerült, már akkor is egymillió dollárt fizettek ki a Hawaii-on rendezett, szupertitkos, a médiát teljesen kizáró eseményért. A titoktartásban egészen odáig mentek, hogy a sziget összes helikopterét kibérelték, nehogy felülről valaki bekukkanthasson.

A 25 éves, orvostanhallgató Jennifer nagy napjáról esküvői ruhájának tervezője, Vera Wang számolt be az Instagramon. Az egyiptomi vőlegény, Nayel Nassar miatt iszlám ceremóniával, a Katb el Kitabbal kezdődött az ünneplés, ami után hagyományos ceremónia és ünneplés következett, és egy másnapi brunch-csal zárták az eseménysorozatot. A menyasszony három ruhát is viselt a többféle ceremónia miatt, a fő ruha a képeken is látható, egyedi Vera Wang ruha volt, elefántcsont színben, francia csipkével díszítve és olasz tüllből varrva, Aquazurra szandállal párosítva.

A ruhák mellett a körülmények sem voltak akármilyenek: kétmillió dollárt költöttek a lagzira, zenekarként a Coldplayt hívták meg, az ételeket pedig egy két Michelin-csillaggal kidekorált étterem szállította.