Johnny Depp

Depp lehet, nem lesz ott a bíróságon Jeff Beckkel közös fellépése miatt

Johnny Depp rágalmazási pere volt felesége, Amber Heard ellen a végéhez érkezett. Amint értesítik az ellenfeleket a döntés meghozásáról egy órájuk van a bíróságra érni, ennek ellenére a színész már második alkalommal koncertezik régi barátjával. Részt vesz majd az ítélet kimondásán?


Johnny Depp a tárgyalásának utolsó szünetében koncertezni ment egy barátjával, Jeff Beckkel. Szombaton az angliai Sheffieldben tartott koncerten jelent meg váratlanul, majd egy nappal később a londoni Royal Albert Hallban adott fellépésen is a színpadra vonult — írja a Deadline. A felvételeken az látszik, hogy a színész boldogan, gitárral a nyakában lépett az emelvényre.

„Öt évvel ezelőtt kopogtatott az öltözőm ajtaján, és azóta sem álltunk le nevetni. Nyilvánvaló okokból elhallgattuk, de most itt van"

— mondta a fellépő partnere felvezetését, miközben néhány izgatott rajongó már a férfi nevét kiáltotta.

A zenésznek még hétfő este is volt egy fellépése, mely miatt Depp nem biztos, hogy másnap a bíróságon meg tud jelenni a volt felesége elleni rágalmazási per döntéshozatalán. Amint az esküdtszék bejelenti, hogy meghozták a döntést, a két színésznek egy órája lesz a helyszínre érni, ami egy koncert után — amennyiben színpadra lépett — nem egyszerű feladat.

Eve Barlow — Amber Heard közeli barátja — nemtetszését fejezte ki a koncertezéssel kapcsolatban, ugyanis szerinte nem így viselkedik egy olyan ember, aki valóban családon belüli erőszak áldozata és aki félve várja a döntés kimondását. Meglátása szerint ennek is bizonyítani kéne, hogy a színésznő a sérült fél az ügyben és nem az, aki az utolsó bírósági napokat zenéléssel tölti.

„Szóval Johnny Depp Jeff Beckkel turnézik. Ma este Sheffieldben játszott, holnap és kedden pedig valószínűleg a londoni Royal Albert Hallban lép majd fel”

olvashatjuk Barlow szavait egy korábbi cikkünkben.

Nyitókép: Getty