Kim Kardashian és Pete Davidson a 2022-es Met-gálán

Kim Kardashian minden éjjel Marilyn Monroe hajával alszik majd?

A 2022-es Met-gála után nem lehet kétség afelől, hogy Kim Kardashian egy hatalmas Marilyn Monroe rajongó. Az estélyen az egykori színésznő legikonikusabb ruháját viselte, mely mellé egy extra ajándékot is kapott. Mikortól számít betegesnek egy szenvedély?


A divat legnagyobb ünnepének nevezett gálán Kardashian barátjával, Pete Davidsonnal tűnt fel, azonban minden tekintet a valóságshowsztár öltözékére szegeződött. A ruhát ugyanis 1962. május 19-én maga Marilyn Monroe viselte, azon az estén, amikor elénekelte a Happy Birthday Mr. PresidentetJohn F. Kennedy amerikai elnöknek.

Egy korábbi cikkünkben részleteket is meg lehet tudni a beszerzési folyamatról és a legendás darabról.

Kardshian a Vulture információi szerint csupán a vörösszőnyeges bevonulón hordta a legendás szettet, a partin viszont már egy utánzatban parádézott. A lehetőség a Ripley's Believe It or Not múzeumnak köszönhető, akik az egy alkalomra szóló szerelés mellé egy sokkal különlegesebb darabot is ajándékoztak. Nemsokkal a 2022-es esemény után kikerült egy videó, melyben egy tégelynyi Monroe-hajcsomót adnak át a hírességnek.

A felvételen elhangzik egy tréfás megjegyzés, miszerint ezek után klónozhatják is az egykori filmsztárt. A történéssel kapcsolatos érzéseit Pete Davidson csupán egy „Ez fantasztikus” megszólalással tudta levezetni. Kardashian azt mondta, hogy valamilyen voodoobabát akar belőle készíteni, mellyel minden este együtt alszik a továbbiakban.

Amennyiben jobban utánanéz a voodooszertartásoknak, valamint Monroe tragikus halálának, akkor elképzelhető, hogy más terveket szövögetne az ereklyével. A színésznő zűrzavarokkal teli életéről és az öngyilkosságával kapcsolatos kérdésekről egy Netflix-film is készül, melynek alapjáról és problémafelvetéséről egy korábbi cikkünkben lehet olvasni. A megjelenés idén várható.

Nyitókép: Profimedia